VooDoo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преправяне на захранващ блок на РС
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:Speedy, Интерлогистика или Еконт. Ще ти пратя даже двеuBoy написа:вземи си захранване с голямата перка перка за охлаждане .. голямата перка е бавно оборотна и оттам безшумна а малките точно обратното , да не говорим в този случай като са 2SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
HIPER - никога вече. Покрай моето си заминаха и няколко HIPER-а на клиенти от различни серии.Чифтек са добри захранвания, но за 75-80лв, ще си вземеш от евтината и ниска серия - ще рискувам и ще ти препоръчам за тези пари един фортрон 400-450W. И Фортрон не са това, което бяха, но там поне имам по-малко фира Захранванията с две перки не са шумни, когато са студени и в стаята е шумно, когато се "включи" турбото Поне тези захранвания с които имам аз опит - голямата перка си работи на ниски обороти, но като позагрее малко захранването се пуска малката и става кошмарно шумно..., вярно за кратък период, но у дома компютър не се гаси и крайно неприятно да го чувам като прави през различни интервали "буууу"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар