Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Станах свидетел на човешка глупост и... потърпевш

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сега не знам точно как стоят нещата със зимните гуми, макар че съм чул че не са само за зимата ,а и при по-студен асфалт и влажно време. Но много е важно и каква е точно гумата, дали е добра марка или някакво менте.Един приятел си купи гуми 17" някакви китайски боклуци за доста евтина цена,около 140 лева, но дори и в сухо време нямат никакво сцепление с асфалта, много са зле.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Malone написа:
      fiat_fan написа:
      Строг, но справедлив
      Напротив, не бях настроен въобще агресивно, по принцип съм спокоен човек.И тъй като имах каско, едно "извинете" от страна на водачката щеше да свърши работа. Никого нямаше да викам. Но понеже имаше чупки, съчетани с "ко прай’м ся бро", "кой ти е дал книжка ма’мен" и избухнах.Имал съм възможността много време да карам в една от европейските столици с може би най-напрегнатия трафик в Европа и там тези дребни инциденти са ежедневие. И никой не се кара, не псуват, не крещят. Имат си застраховки хората, за дребни неща само попълват на капака на колата един протокол за 2 минути, "извинете, че ви забавих" и всичко приключва. Никой нищо не дължи. Няма КАТ, няма панаири.
      Да бе, така е. Честно казано и аз щях да му скоча при положение, че те са виновни, а ми се чупи насреща.
      Allergic To The Counterfeit

Коментар

И то с ГоУф II, щях да забравя най важното.Червен. В първия момент ми заприлича на Ферари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
          И то с ГоУф II, щях да забравя най важното.Червен. В първия момент ми заприлича на Ферари. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
          Е как няма да ги сбъркаш... един дизайнер ги е правил Дето Голф 2, там и Ферари

Коментар

Malone написа:
            Аааа, е ти с това трябваше да започнеш :D Знаех си, че за всичко си има логично обяснение А на колегата, на който леко му оспамихме темата наистина му съчувствам.
            Allergic To The Counterfeit

Коментар

Malone написа:
              Аууу предлагам да ти се даде доживотен бан за всички италиански форуми :D :D :D

Коментар

Working...
              X