Ето снимка на ele, напътстваща шофьор-грешник, превишил скоростта с 2.37 км/ч, и после опитал се да подкупи полицая.
Не виждам нищо смешно в това изказване. Ако целта е да ме направиш за смях пред форума - хубаво. То смешките в този форум май само на мой гръб стават. щото е много лесно да го направиш във форума, но няма да ти стиска да ми го кажеш в очите. Жалко е само, че и модератори пригласят, пък уж трябва да са безпристрастни. Щом ви харесва да ви удрят и убиват по пътищата - хубаво. На мен не ми харесва и не виждам причина да толерирам тези, които нарушават закона. Не виждам защо трябва да толерирам тези, които са решили, че 50 им е твърде малко и карат със 70, защото така им се струва безопасно. Веднага ще ви дам пример - преди няколко дни на гости ми бяха брат ми и приятелката му, която трябваше да посети болницата. Причината за посещението беше точно такъв курназ юнак, който ги нацелил с около 65 км/ч. искам само да спомена, че тя беше бременна във 2-рия месец и изгуби бебето. Това смешно ли е?
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Да де... ама никъде не став въпрос за контрола, или по-точно контрол над контрола за изпълнения не наказанията!? Пак ще има глобени балъци и наглеци минаващи на червено през кръстовище с 20 камери...
Ето снимка на ele, напътстваща шофьор-грешник, превишил скоростта с 2.37 км/ч, и после опитал се да подкупи полицая.
Не виждам нищо смешно в това изказване. Ако целта е да ме направиш за смях пред форума - хубаво. То смешките в този форум май само на мой гръб стават. щото е много лесно да го направиш във форума, но няма да ти стиска да ми го кажеш в очите. Жалко е само, че и модератори пригласят, пък уж трябва да са безпристрастни. Щом ви харесва да ви удрят и убиват по пътищата - хубаво. На мен не ми харесва и не виждам причина да толерирам тези, които нарушават закона. Не виждам защо трябва да толерирам тези, които са решили, че 50 им е твърде малко и карат със 70, защото така им се струва безопасно. Веднага ще ви дам пример - преди няколко дни на гости ми бяха брат ми и приятелката му, която трябваше да посети болницата. Причината за посещението беше точно такъв курназ юнак, който ги нацелил с около 65 км/ч. искам само да спомена, че тя беше бременна във 2-рия месец и изгуби бебето. Това смешно ли е?
Съжалявам за случилото се. Ако това е станало в рамките на града и ако ги беше ударил с 50, какво щеше да стане?
Съжалявам за случилото се. Ако това е станало в рамките на града и ако ги беше ударил с 50, какво щеше да стане?
Айде стига си писал глупости и ти бе. Дай да караме всички със 100 по твоята логика? Ако те удяра с 55 вместо с 50 разлика няма, ако те ударя с 60 вместо с 55 няма разлика, ако те ударя с 65 вместо... и така докъде?Колега,бъди малко вздържан от такива коментари моля!Модераторски екип на fiat-bg.org
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Vladim: контрола на контрола на контрола.... ако на теб ти поискат подкуп какво ще направи? ще чакаш някой сателит да заснеме и запише и полицаите да си получат заслуженото ли? За съжаление в България няма гражданско общество.coolboby: "Ако" е много "мръсна" дума. Ако е карал с 50 можеше да е на 200 метра от мястото и нямаше да ги блъсне. Всички предложения са хипотетични - ако е било така, ами не иначе... ако брат ми не беше се родил, никой нямаше да го нацели нали? По-добре да боравим с факти, не с предположения.
Айде стига си писал глупости и ти бе. Дай да караме всички със 100 по твоята логика? Ако те удяра с 55 вместо с 50 разлика няма, ако те ударя с 60 вместо с 55 няма разлика, ако те ударя с 65 вместо... и така докъде?
До там паднаха гадовете, че да вързват бюджета от голби. Няма да се учудя ако след време почнат да глобяват за бъркане в носа или ушите, или за неправомерно мигане с очи.
Жалко е само, че и модератори пригласят, пък уж трябва да са безпристрастни.
Аха. Добре! Другия път ще си позволя да ми става смешно само след твое изрично писмено разрешение получено с обратна разписка.А относно случката - не ти вярвам. Толкова случи с катастрофи и инциденти си разказала и все свързани с родата... Ами то бива, бива... ама как пък все на Вас Ви се случва!?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Честно казано, от една страна не очаквах да се засегнеш от такава съвсем невинна шегичка, а от друга нямаше как да знам за този трагичен случай. Предполагах, че ще отвърнеш с нещо остроумно, за да ме затапиш и всички да се посмеем. Съжалявам, честно.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Жалко е само, че и модератори пригласят, пък уж трябва да са безпристрастни.
Аха. Добре! Другия път ще си позволя да ми става смешно само след твое изрично писмено разрешение получено с обратна разписка.А относно случката - не ти вярвам. Толкова случи с катастрофи и инциденти си разказала и все свързани с родата... Ами то бива, бива... ама как пък все на Вас Ви се случва!?
Никой не те кара да вярваш. Колко съм разказала - 3-4, те и толкова са ставали. А и имам голяма рода, не съм само аз, и всеки има своя кола. Пожелавам ти да не ти се случва А иронията ти не е на място.
Коментар