Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въвеждат нови, по-високи глоби за нарушителите на пътя
Collapse
X
-
Някак си ми се струва ненормално собственика на автомобила да поема санкциите,а не водача. Миналата неделя обсъждахме с колегата "la squadra azzurra" подобен казус.На колегата автомобила е рентакар.Ползватели на автомобила са снимани за нарушения,привикват го в КАТ да си разгледа снимките,показва си договорите с данните на наемателите и въпроса се разрешава.По новите промени ще трябва първо да плати санкциите,после да пише възражение и едва след неговото разглеждане да му възстановят заплатената сума.Нещо не ми се вързват нещата.
Коментар
-
style34 написа:Той KuKu много точно и кратко е обобщил нещата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Kuku написа:И аз смятам, че промените са супер, АКО има кой да ги прилага!Корупция се намалява по съвсем различен начин и щом няма кой да прилага закона - какъв е смисъла от промени.... хубава работа, ама пожарникарскаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:какво им е на промените- в цяла Европа е така. Сега ако сложат и няколко години затвор за вземане или даване на подкуп + глоба над 5000 .... грешка няма да имат.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар