Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въвеждат нови, по-високи глоби за нарушителите на пътя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въвеждат нови, по-високи глоби за нарушителите на пътя

http://vbox7.com/play:e94c73a5

Та кво се нервиш?

Коментар

Така трябва, даже още повече. Вече става касапница !
      Impossible is nothing !

Коментар

То това ако помагаше...Така САМО се повишава цената на рушвета А и системните (масови) нарушители в лицето на полицаи, депутати, мамини синчета, мутри и прочие, ПАК ще си правят нарушения....

Коментар

И все пак е по-добре от нищо...
          Impossible is nothing !

Коментар

Пак ще стане една мътна и кървава ама в тая тема.

Коментар

Някак си ми се струва ненормално собственика на автомобила да поема санкциите,а не водача. Миналата неделя обсъждахме с колегата "la squadra azzurra" подобен казус.На колегата автомобила е рентакар.Ползватели на автомобила са снимани за нарушения,привикват го в КАТ да си разгледа снимките,показва си договорите с данните на наемателите и въпроса се разрешава.По новите промени ще трябва първо да плати санкциите,после да пише възражение и едва след неговото разглеждане да му възстановят заплатената сума.Нещо не ми се вързват нещата.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Той KuKu много точно и кратко е обобщил нещата.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                  Той KuKu много точно и кратко е обобщил нещата.
                  Да бе. По тази логика, да махнем глобите, та да намалим корупцията. Дали тогава нещата ще се оправят? Сигурно ще цъфнем и вържем... Подкрепям промените. Не виждам от какво би се притеснявал шофьор, който спазва ограниченията. Не виждам и защо да не бъде глобяван собственика - така всеки собственик трябва да упражнява повече контрол на кого дава автомобила и как съхранява ключовете от дечурлигата. Освен това край на измиването на ръцете на собствениците на фирми с шофьорите - напротив, трябва да упражняват ефективен контрол, не да прехвърлят цялата вина на тях.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

И аз смятам, че промените са супер, АКО има кой да ги прилага!Корупция се намалява по съвсем различен начин и щом няма кой да прилага закона - какъв е смисъла от промени.... хубава работа, ама пожарникарска

Коментар

Според мен трябва да се притесняват тези които правят нарушенията.... Мен лично не ме притесняват Глобите...
                      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Kuku написа:
                        И аз смятам, че промените са супер, АКО има кой да ги прилага!Корупция се намалява по съвсем различен начин и щом няма кой да прилага закона - какъв е смисъла от промени.... хубава работа, ама пожарникарска
                        Да корупцията се намалява по друг начин - като спреш да им плащаш на ръка. какво им е на промените- в цяла Европа е така. Сега ако сложат и няколко години затвор за вземане или даване на подкуп + глоба над 5000 .... грешка няма да имат.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                          какво им е на промените- в цяла Европа е така. Сега ако сложат и няколко години затвор за вземане или даване на подкуп + глоба над 5000 .... грешка няма да имат.
                          Да сложат де...Не ме разбирай погрешно. Никога не съм давал подкуп, имам един акт - за неправилно паркиране. Това за 8 години книжка и доста каране (добре, че камерите в София не работят още Но пак тези глоби НЯМА да важат за онези, големите, по-големите от закона, с големите коли, които не чакат оставащите 15 секунди да светне зелено, а минават на червено, за да видим ние, всички останалите, че те могат да правят каквото си искат.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не съм се и съмнявал, че в този форум само ангелчета пърхат с крилца...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Не съм се и съмнявал, че в този форум само ангелчета пърхат с крилца...
                              Ето снимка на ele, напътстваща шофьор-грешник, превишил скоростта с 2.37 км/ч, и после опитал се да подкупи полицая.Придържайте се към тематаМодераторски екип на fiat-bg.org
                              Прикачени файлове
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                              X