Странно, сайта на google.com не се отваря, дори рекламите им не работят. Не се зареждат по сайтовете, дори и тук преди да започна да пиша не се зареждат рекламите от google в дъното на страницата. Какво ли се е случило?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нещо стана с google.com
Collapse
X
-
Е да, вече се отваря. Те хората няма да се мотаят много, точно заради това написах, че в момента преди да започна да пишa не се отварят, предполагах че бързо ще го оправят. Но няма логика проблема да е бил в моя телевизор. google.bg се отваряше, както и всякакви други сайтове с изключение на всичко свързано с google.com, включително рекламите им на различни сайтове. Жалко, че не направих снимка на екрана си.
Коментар
-
ele написа:Днес не е имало проблем с гугъл. Ако има проблем, аз съм първата, която ще го забележи
Коментар
-
peho; ко ся, ще се заяждаме ли? гугъл пощата ми е отворена непрекъснато, ако имаше проблем за повече от няколко минути - бих го забелязала веднага. Следователно, ако е имало проблем, то той е бил само няколко минути. А точно времето, когато си писал, търсих едни документи не съм забелязала да има проблем.Може и да съм от администрацията. Ти от де знаеш, че не съм??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Може и да съм от администрацията. Ти от де знаеш, че не съм??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05dikanio написа:Периодично става свадлива, чудя се на какво ли се дължи.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар