Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо стана с google.com

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И на мен ми се случи днес към 15:30, но не само гугъла не се отваряше, ами и доста други сайтове.
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Днес с Google проблеми не е имало - 4 пощенски кутии ползващи услуги на гмейл са ми непрекъснато отворени, Google ми е стартова страница. По-скоро в някои локални доставчици е имало проблеми. Въпреки, че по неизвестни причини е възможно да е имало срив в гугъл услугите, но няма логика заради внедряването на Кафейн да не работят и приходните им услуги - това е огромна загуба, дори сметната за секунди...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Проблемите вероятно са от DNS-и. Google са в процес на тестване на нов дизайн за търсачката, може и това да е причината. И само да вметна, че примерите с Gmail не са особено удачни. Това че пощите ви работят съвсем не означава, че задължително Google или пък някоя друга услуга също ще работи.
        Fiat Brava 1.2 16V, 1999
        Peugeot 307 1.6 16V, 2007

Коментар

Norpheus написа:
          Проблемите вероятно са от DNS-и. Google са в процес на тестване на нов дизайн за търсачката, може и това да е причината. И само да вметна, че примерите с Gmail не са особено удачни. Това че пощите ви работят съвсем не означава, че задължително Google или пък някоя друга услуга също ще работи.
          Дадох гмейл само за пример, но това не означава, че не си следя останалите услуги, а ползвам няколко:GmailAdwordsAdsensewebmastertoolAnalitycsН яма как да пропусна "пропадане" на гугъл - дори последното такова го имам както тема в дневника ми и беше за около 45 минути.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Я да извадя малко тази тема.Как ви е сега google.com? Не ми се отваря при мен, както и услугите им, рекламите им се зареждат по сайтовете, google.bg и google.co.uk се отварят, но google.com - не. Така е от някое време следобяд и до сега. Само при мен ли е това?

Коментар

peho написа:
              Я да извадя малко тази тема.Как ви е сега google.com? Не ми се отваря при мен, както и услугите им, рекламите им се зареждат по сайтовете, google.bg и google.co.uk се отварят, но google.com - не. Така е от някое време следобяд и до сега. Само при мен ли е това?
              И при мен не се отваря.Пренасочва ме към .бг .
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                И при мен не се отваря.Пренасочва ме към .бг .
                Това че те пренасочва е друго, при мен не ме пренасочва, просто не се отваря.

Коментар

при мен google и gmail работят перфект
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                    ele, добре и при мен google работи перфектно, оабче аз съм задал конкретен въпрос точно за google.com, предполагам че ми отговаряш за него.

Коментар

Перфектно се отваря.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

peho написа:
                        ele написа:
                        ele, добре и при мен google работи перфектно, оабче аз съм задал конкретен въпрос точно за google.com, предполагам че ми отговаряш за него.
                        да, за google.com става въпрос
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Тогава въпрос към тези които разбират от тази материя. На какво може да се дължи този проблем при мен, да не ми се отварят само определени страници? Доставчика ми ли е виновен?

Коментар

Проблем ще има за целият свят, ако талибаните взривят централата на Гугъл...

Коментар

Working...
                            X