Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо стана с google.com

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо стана с google.com

Странно, сайта на google.com не се отваря, дори рекламите им не работят. Не се зареждат по сайтовете, дори и тук преди да започна да пиша не се зареждат рекламите от google в дъното на страницата. Какво ли се е случило?

При мен се отваря.Нямам проблем.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Отваря се.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Проблема е в твоя телевизор!
        ROVER 214SI '99 103hp
        HONDA CIVIC '99 90hp

Коментар

Е да, вече се отваря. Те хората няма да се мотаят много, точно заради това написах, че в момента преди да започна да пишa не се отварят, предполагах че бързо ще го оправят. Но няма логика проблема да е бил в моя телевизор. google.bg се отваряше, както и всякакви други сайтове с изключение на всичко свързано с google.com, включително рекламите им на различни сайтове. Жалко, че не направих снимка на екрана си.

Коментар

Днес не е имало проблем с гугъл. Ако има проблем, аз съм първата, която ще го забележи
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              Днес не е имало проблем с гугъл. Ако има проблем, аз съм първата, която ще го забележи
              Да ele, извинявай, забравих че ти си единствената която използва услугите на google, както и че си рефрешваш на всяка секунда, всяка отворена тяхна страница и най-големия ми пропуск, забравих че си от администрацията на тази компания и си много навътре в нещата. На прикачените снимки е отрязък от страница в сайт, по време на проблема и след това.
              Прикачени файлове

Коментар

Е да де , но това не изключва локален проблем при твоя доставчик примерно.
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Възможно е, ако този проблем не позволява само на google.com и всички услуги от там да се отварят. Може и така да е.

Коментар

peho; ко ся, ще се заяждаме ли? гугъл пощата ми е отворена непрекъснато, ако имаше проблем за повече от няколко минути - бих го забелязала веднага. Следователно, ако е имало проблем, то той е бил само няколко минути. А точно времето, когато си писал, търсих едни документи не съм забелязала да има проблем.Може и да съм от администрацията. Ти от де знаеш, че не съм??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Добре де, може и да е бил локален проблем от доставчика ми или нещо такова, но изказването ти "Ако имаше проблем, аз съм първата, която ще го забележи." е лееко дразнещо.

Коментар

Потвърждавам, че имаше проблем с google. И на работа (доставчик - TPN), и вкъщи (Megalan). Иначе колежката ele беше утихнала за известно време, а днес е отново във вихъра. Периодично става свадлива, чудя се на какво ли се дължи
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мисля, че не искаш да ти се отговаря

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

ele написа:
                            Може и да съм от администрацията. Ти от де знаеш, че не съм??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                            Засега има само един българин в Google, русенец, математик и възпитаник на Английска гимназия - Русе.Завършил е вече мисля, The College at Brockport - New York, тройна специалност "Компютърни науки, Математика и Научни изчисления".
                            dikanio написа:
                            Периодично става свадлива, чудя се на какво ли се дължи
                            Въй ... ако се опитам да отгатна ще ме баннат за вечни времена. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Нещо са правили по днс-ите сигурно. Каквото и да са правили било е бързо
                              Браво 1.6 16v 1996
                              Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Working...
                              X