Извинявам се за отклонението, но нещо се вгледах в снимката. Дидо, изправен ли ти е термостатът? Вижда се, че температурата е около 70 градуса, а това не е нормално. Още повече при тези обороти... Това води и до завишен разход.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дилема за 1300 лева
Collapse
X
-
На Дидо е изправен, това на снимката е на Imortal ланчата, която плаче за термостат защо не е взел мерки сам да каже Само да не ми казва че я запалил и я засилил до тея обороти още не загрялаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
coolboby написа:Immortal, голяма грешка братче... Сега ще те нападнат.. "Ти, идиотино..защо караш със 160, не знаеш ли, че позволената максимална скорост на "автомагистрала" е 130?"She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:На Дидо е изправен, това на снимката е на Imortal ланчата, която плаче за термостат защо не е взел мерки сам да каже Само да не ми казва че я запалил и я засилил до тея обороти още не загрялаPeugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:Slavi_Lancia написа:На Дидо е изправен, това на снимката е на Imortal ланчата, която плаче за термостат защо не е взел мерки сам да каже Само да не ми казва че я запалил и я засилил до тея обороти още не загрялаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:venco67 написа:Slavi_Lancia написа:На Дидо е изправен, това на снимката е на Imortal ланчата, която плаче за термостат защо не е взел мерки сам да каже Само да не ми казва че я запалил и я засилил до тея обороти още не загрялаFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
-Термостатът наистина БЕШЕ за смяна, отдавна е сменен (между другото, като пуснах снимката си помислих че ще забележите )-Магистралата е турската - Одрин - Цариград.-Както съм писал и в темата в раздел "Автотуризъм", където оригинално е постната снимката - движейки се с тази скорост бях доста често изпреварван от други автомобили и не изпреварих почти нито една лека кола.А и не съм много почитател на ограниченията по магистралите. Пускал съм и снимка, на която карам с 230. Сигурно сте я виждали. Не се гордея с това, но винаги съм се чудил, ЗАЩО ПРАВЯТ КОЛИТЕ ДА ВДИГАТ ПОВЕЧЕ ОТ 130, СЛЕД КАТО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА (С МНОГО МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ) ТОВА Е МАКСИМАЛНО РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар