На мен неприатно впечатление ми направи TURBOBANANA който си продаде темпрата с проблеми и после не искаше да обясни поне какво и има на колата и вкара във филм новия собственик....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пример за неетично поведение!
Collapse
X
-
Аз вече 2 пъти купувам неща от колеги във форума и съм много доволен - каквото е казано - това съм получил, за оето им благодаря за коректността - колегите са Emdless и Divaka.От Emdless си взех аспух като си омачка Типото, а от Divaka cd-player който работи отлично, при това и двете покупки бяха на отлични цени, но смятам че и те са били доволни от мен като клиент.Просто трябва да се внимава. Ако купувате нещо - правете го от активни колеги, които отдавна са тук и за тях форума означава нещо.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И аз съм купувал неща от колеги във форума. Винаги са били коректни. Включително и от hit-ko, много съм доволен от него (а и досега чета само суперлативи за него). Наистина случая на Vladim е много неприятен, но е по-скоро изключение.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
gdd55
tomazo написа:gdd55 написа:Hit-ko сори брат ми ма глей ко става само ямболски изпълнения.Тоя г*й ми даде и някакъв адрес в Б-с около който се навъртам редовно и търся астричката му с един чук ама нещо я няма поне за сега.Все ще я набарам и ще я начупя цялата ама първо ще и сваля фаровете и огледалата,след което ще и наръгам гумите и след това ще и счупя поне предния прозорец на ямболското лайно
Коментар
-
За един човек от Ямбол - hit-ko мога да кажа със сигурност че е много точен и има голяма почерпка от мен само от няколко телефонни разговора ми свърши толкова много работа за което съм му много задължен и за мен тоя форум е едно от най приятните места за общуване в и нет, а както му се вика всяко стадо си има мърша - кофти за колегата
Коментар
-
Immortal написа:Ей затова карам със сливенски номера (У -то идвало от Урунгел - това в кръга на майтапа естествено.Ако сметнем, че 5% са "дрисльовци", то най-много те са в София И в Бургас са повече от тези в Ямбол... няма как, хората навсякъде са еднакви...А за колегата hit-ko - той е гордостта ни !Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Гадна ситуация! Но простотията вирее навсякъде. Аз тази седмица ходих до София за да купя на един приятел кола. Имахме уговорка с продавача, но когато пристигнах в София, цял ден човека не си вдигна телефона и не ми отговори на съобщенията. Така си изгубих времето в чакане на някакъв педал!
Коментар
-
Бе аз си го помислих това като вариант, но си представих как виждам въпросния Опел (много ги обичам тези ), тръгвам да го гоня, настигам го, казвам му: така и така... и после какво?Може да го пуснем във ямболския тунинг форум : www.yes-race.net/forum - там има по-ербап момчета, може пък някой да измисли нещо "по-така" - в тон с желанията на колегата от Бургас
Коментар
-
Тук става на въпрос че той може да се окаже че го и познавате все пак Ямбол не е София и предполагам че няма да му стане приятно като му напомните за случката с бургазлията .Но пък че е бил с Ямболски номер не значи че е от Ямбол но за всеки случай планина с планина не се срещат но човек с човек не е изключено да се засекат.А и колегата gdd би могъл да опита да го набере от друг телефон защото той вече му знае неговия и като го види на екрана си го изключва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар