Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пример за неетично поведение!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    На мен неприатно впечатление ми направи TURBOBANANA който си продаде темпрата с проблеми и после не искаше да обясни поне какво и има на колата и вкара във филм новия собственик....
    Fiat Punto 1.7 TD

    Коментар


      #17
      Аз вече 2 пъти купувам неща от колеги във форума и съм много доволен - каквото е казано - това съм получил, за оето им благодаря за коректността - колегите са Emdless и Divaka.От Emdless си взех аспух като си омачка Типото, а от Divaka cd-player който работи отлично, при това и двете покупки бяха на отлични цени, но смятам че и те са били доволни от мен като клиент.Просто трябва да се внимава. Ако купувате нещо - правете го от активни колеги, които отдавна са тук и за тях форума означава нещо.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

      Коментар


        #18
        И аз съм купувал неща от колеги във форума. Винаги са били коректни. Включително и от hit-ko, много съм доволен от него (а и досега чета само суперлативи за него). Наистина случая на Vladim е много неприятен, но е по-скоро изключение.
        FIAT Tipo 1,4mi - EX
        Alfa Romeo 146ti - EX
        Alfa Romeo 156 2,4JTD

        Коментар


          #19
          tomazo написа:
          gdd55 написа:
          Hit-ko сори брат ми ма глей ко става само ямболски изпълнения.Тоя г*й ми даде и някакъв адрес в Б-с около който се навъртам редовно и търся астричката му с един чук ама нещо я няма поне за сега.Все ще я набарам и ще я начупя цялата ама първо ще и сваля фаровете и огледалата,след което ще и наръгам гумите и след това ще и счупя поне предния прозорец на ямболското лайно
          е то по твойта логика ,знаеш ли колко гуми трябва да спукаме и стъкла да счупиме ??? това са си неща на пътя ,затова си има закони ,без лични карти телефони ,залози и т.н.
          Аз му влязах в положението че няма точки и ще му вземат книжката,той се напрай на п*тка.Какво очакваш да няправя естествено че ще го разчекна.Аз нека му набар дръглясалата астричка ше видиш ти едни закони,апък него няма смисъл да му чупя главата няма да ми олекне от това.Зъб за зъб око за окоЗа мене колата е напърво място,питай жена ми!!!

          Коментар


            #20
            За един човек от Ямбол - hit-ko мога да кажа със сигурност че е много точен и има голяма почерпка от мен само от няколко телефонни разговора ми свърши толкова много работа за което съм му много задължен и за мен тоя форум е едно от най приятните места за общуване в и нет, а както му се вика всяко стадо си има мърша - кофти за колегата

            Коментар


              #21
              Ей затова карам със сливенски номера (У -то идвало от Урунгел - това в кръга на майтапа естествено.Ако сметнем, че 5% са "дрисльовци", то най-много те са в София И в Бургас са повече от тези в Ямбол... няма как, хората навсякъде са еднакви...А за колегата hit-ko - той е гордостта ни !

              Коментар


                #22
                Immortal написа:
                Ей затова карам със сливенски номера (У -то идвало от Урунгел - това в кръга на майтапа естествено.Ако сметнем, че 5% са "дрисльовци", то най-много те са в София И в Бургас са повече от тези в Ямбол... няма как, хората навсякъде са еднакви...А за колегата hit-ko - той е гордостта ни !
                Е хайде сега... не ни прехвърляй дрисльовците на нас! Няма значение дали е София, Ямбол, или Бургас - дрисльовци има навсякъде! А за колегата hit-ko - разбира се само хубави думи!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

                Коментар


                  #23
                  Гадна ситуация! Но простотията вирее навсякъде. Аз тази седмица ходих до София за да купя на един приятел кола. Имахме уговорка с продавача, но когато пристигнах в София, цял ден човека не си вдигна телефона и не ми отговори на съобщенията. Така си изгубих времето в чакане на някакъв педал!

                  Коментар


                    #24
                    Колега gdd55 ти не записа ли си номера на колата му и ако го имаш записан го дай тука и нека колегите от Ямбол ако го видят някъде в града му напомнят за случая и да видим той как ще реагира .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

                    Коментар


                      #25
                      Бе аз си го помислих това като вариант, но си представих как виждам въпросния Опел (много ги обичам тези ), тръгвам да го гоня, настигам го, казвам му: така и така... и после какво?Може да го пуснем във ямболския тунинг форум : www.yes-race.net/forum - там има по-ербап момчета, може пък някой да измисли нещо "по-така" - в тон с желанията на колегата от Бургас

                      Коментар


                        #26
                        Тук става на въпрос че той може да се окаже че го и познавате все пак Ямбол не е София и предполагам че няма да му стане приятно като му напомните за случката с бургазлията .Но пък че е бил с Ямболски номер не значи че е от Ямбол но за всеки случай планина с планина не се срещат но човек с човек не е изключено да се засекат.А и колегата gdd би могъл да опита да го набере от друг телефон защото той вече му знае неговия и като го види на екрана си го изключва.
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

                        Коментар

                        Working...
                        X