Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жълта фланелка за неграмотност

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жълта фланелка за неграмотност

Да направим подобна тема.Положението от ден на ден става все по-плачевно и нека да има над какво да се посмеем.Нека тук са постовете, които са ни направили впечатление, имайки предвид заглавието на темата.Заглавие:
    EXPLICET написа:
    сложих алуминисцентни лампи в копето
    EXPLICET написа:
    като цяло сам доволен от резолтата които постигнах като се има предвид че почти без пари ми доиде Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 4 платки от табели изход 4 ултра виолетови лампи. та ако има някои които е сложил или иска да слага да пиши да обсадим пробремите (извинявам се че немога да сложа снимки. снимки нестават лесно ултра виолетова е светлината това е светлината в дискотеката)
    EXPLICET написа:
    сас платки от табели изход те ватре имат батерии платка и окола 28 санта алуминисцентна лампа (но има малко интервенция по платката зависи от модела)аз пробвах няколко модела и останових че този модел са наи-добри
    Който не го мързи да преброи грешките.Дублирана тема
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Re: Жълта фланелка за неграмотност

Malone написа:
    Да направим подобна тема.Положението от ден на ден става все по-плачевно и нека да има над какво да се посмеем.
    Какво да се смеем, то тъжно..

Коментар

Отдавна ме дразни неграмотността на някои хора и мислех че е само мен, на няколко пъти съм поправял такива грешки и някои хора го рабират, а други се обиждат за което не са прави. Радвам се че има и други мислещи като мен, така че аз съм твърдо ЗА таква тема и нека корегираните да не се сърдят а да се поучат от поправките ни. Едно са неволните грешки или пропуснати запетайки тук таме, но в един текст да пишеш 5 пъти една и съща грешка, това е НЕГРАМОТНОСТ.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Колега "Malone", за първи път не одобрявам твое мнение или тема.Причините са:1.Противоречие с правилата на форума"1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани."Пускането на такава тема и осмиването на правописа на част от потребителите за мен се приема като оскърбително.Едва ли има колега на който ще му е приятно да му се присмива цял форум за правописа.2.Все пак сме автомобилен форум3.Едва ли темата ще допринесе за подобряването на правописа.Да не забравяме че всеки си има силни и слаби страни като личност. Това ми е мнението за темата.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Да... наистина не е смешно, а направо тъжно!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

NikMar, хубаво, че в твоя пост си написал "корЕгираните" само веднъж, защото иначе щяхме да го отчетем като неграмотност
            Fiat Bravo 1.6 16V '97г.

Коментар

NikMar написа:
              Отдавна ме дразни неграмотността на някои хора и мислех, че е само мен, на няколко пъти съм поправял такива грешки и някои хора го рабират, а други се обиждат, за което не са прави. Радвам се, че има и други мислещи като мен, така че аз съм твърдо ЗА таква тема и нека коригираните да не се сърдят, а да се поучат от поправките ни. Едно са неволните грешки или пропуснати запетайки тук таме, но в един текст да пишеш 5 пъти една и съща грешка, това е НЕГРАМОТНОСТ.
              В червено са "пропуснатите запетайки". Но по собствените си критерии ти си О.К. - грешката е допусната само четири пъти.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                NikMar написа:
                Отдавна ме дразни неграмотността на някои хора и мислех, че е само мен, на няколко пъти съм поправял такива грешки и някои хора го раЗбират, а други се обиждат, за което не са прави. Радвам се, че има и други мислещи като мен, така че аз съм твърдо ЗА таква тема и нека коригираните да не се сърдят, а да се поучат от поправките ни. Едно са неволните грешки или пропуснати запетайки тук таме, но в един текст да пишеш 5 пъти една и съща грешка, това е НЕГРАМОТНОСТ.
                В червено са "пропуснатите запетайки". Но по собствените си критерии ти си О.К. - грешката е допусната само четири пъти.
                Приемам критиката, за разлика от някой друг, който се обижда. ето и аз си открих още една грешка в горния текст раЗбират, в бързината съм хапнал някоя и друга буквичка и заяпетайка за "И"-то пак е в бързината без да огледам текста, малййй какво оправдание праснах.Колкото до това дали сме автомобилен или друг форум, тук сме за да коментираме не само за коли, това показват и другите теми, в следствие на което се учим от едно или друго и няма нищо лошо да се научим и на правопис.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

нещо по позитивно ако е няма ли да е по интересно превърнали сме се в нацията на черногледите
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                    нещо по позитивно ако е няма ли да е по интересно превърнали сме се в нацията на черногледите
                    Защо да бягаме от реалността не мога да разбера? Или... гузен негонен бяга? :D
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Нали има тема ’’Бисери’’ Темата май се дублира.
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

tomazo написа:
                        Когато на 20 човека един пише правилно, няма как да не сме черногледи.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Натъкнах се на една интересна мисъл в dir.bg:Правописът не изразява интелект, потекло или образование, а отношението ти към хората, които те четат.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

"NikMar" Колкото до това дали сме автомобилен или друг форум, тук сме за да коментираме не само за коли, това показват и другите теми, в следствие на което се учим от едно или друго и няма нищо лошо да се научим и на правопис.
                            Има си тема за правописа и е "важна"-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195Мнението ми за темата е продиктувано от начина на постване на темата,а именно не целта да се помага, а целта да се посмеем
                            Положението от ден на ден става все по-плачевно и нека да има над какво да се посмеем.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Едно време, съм приписвал тетрадки за правописни грешки и грознопис, не казвам, че съм много грамотен но има постове, който ако бях модератор, щях директно да затривам. Не може на мнение с десет думи, в осем от тях да има по една или повече правописни грешки. Такива постове ме обиждат. За хора, завършили начално училище, няма оправдание за неграмотност, освен собствената им глупост.

Коментар

Working...
                              X