Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коледните рекламни безумия започнаха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По едно време в магазините се продаваха червени печени чушки с етикет нещо от рода: "На дядо чушките"
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Отплеснахте се колеги, отплеснахте. Какво има СЕГА в Киселото мляко и изобщо "млечните" продукти е спорен въпрос, но на който му се занимава да си направи теста с йода...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

My Day - This is the milk !

Коментар

Какъв е този тест с йод?
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Преди 1 година някъде гледах по телевизията предаване в което бяха тествали 18 марки кисели млека за наличие на сухо мляко. Всички съдържаха сухо мляко. Проблема обаче е, колко сухо мляко. От както млякото мухлясва, а не прокисва като остарее извода може да си го направите сами.

Коментар

ls1 написа:
              Добре, а ти как го виждаш? При положение че в началото на годината имаше истерия на тема ’Какво има в млякото, сиренето и кашкавала’? Значи показват машини които правят мляко - и накрая на изхода на завода някой го опитва и ако го кефи - значи всичко е наред и ИЗРИЧНО подчертава, че изследванията нямат значение. Съвсеееем друго е положението при бабата, която прави на село кисело мляко за внуците. Там тя сипва ведра, покрива с кърпа - целия фокус на рекламата е че е ’натурално’ и ’домашно’. Така съм съгласен. Но да ми показваш модерен завод с поточни линии и накрая да разчитам на небцето на лелката - що за тъпотия.
              Toва показва симбиозата между модерното и традиционното. Показва, че има "нещо отвъд" химическия анализ. Лелката не е подчертала изрично, че тя е последна инстанция. Не е казала "Кат ни мъ кефи млякуту - връщъм гу, пък тез щурутии кот искът да пуказвът!" Да, небцето на лелката е контрапункт на бездушната поточна линия. И ако седна да гледам от твоята гледна точка, сега да се затръшкам, че бабишкерата на село не работи при спазване на хигиенните изисквания? Че ползва ведра без да ги дезинфектира, че пешкира не е бил изпран с вряла вода...
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не знам дали сте попадали скоро на "Eвропейски компот от праскови"
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

jenshen73 написа:
                  ... най-тъпата реклама ми е имитацията на матрицата от МултиДрама - оная кифла можеше да е малко по-красива, а не да изглежда като циганка-травестит, особено с тия редки конски зъби...
                  Аз се чудех само мен ли ме дразни толкова много тая :D .И адски ме дразни гласчето на жената в онази мтел-ската реклама, в която двама отиват на хижа и тя започва да обяснява по телефона на майка си, че няма сауна.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Мен лично ме "кефи" рекламата на бонбони,слоганът на която гласи :"Изсмучи до края". Аз ли съм с мръсно подсъзнание (и съзнание ),но този апел го асоциирам с други неща...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Lane Staley написа:
                      ls1 написа:
                      Добре, а ти как го виждаш? При положение че в началото на годината имаше истерия на тема ’Какво има в млякото, сиренето и кашкавала’? Значи показват машини които правят мляко - и накрая на изхода на завода някой го опитва и ако го кефи - значи всичко е наред и ИЗРИЧНО подчертава, че изследванията нямат значение. Съвсеееем друго е положението при бабата, която прави на село кисело мляко за внуците. Там тя сипва ведра, покрива с кърпа - целия фокус на рекламата е че е ’натурално’ и ’домашно’. Така съм съгласен. Но да ми показваш модерен завод с поточни линии и накрая да разчитам на небцето на лелката - що за тъпотия.
                      Toва показва симбиозата между модерното и традиционното. Показва, че има "нещо отвъд" химическия анализ. Лелката не е подчертала изрично, че тя е последна инстанция. Не е казала "Кат ни мъ кефи млякуту - връщъм гу, пък тез щурутии кот искът да пуказвът!" Да, небцето на лелката е контрапункт на бездушната поточна линия. И ако седна да гледам от твоята гледна точка, сега да се затръшкам, че бабишкерата на село не работи при спазване на хигиенните изисквания? Че ползва ведра без да ги дезинфектира, че пешкира не е бил изпран с вряла вода...
                      Такова мнение по бих приел, все пак някакви аргументи и гледна точка. А какво ще кажеш за последното и изречение, че от ядене на мляко и била такова лицето, гладко и опънато? Мен ако питаш си е абсолютна пача. И в рекламата наистина е показана като последна инстанция. А посланието ’Децата не ги интересува какво показва анализа, а какъв е вкуса’? При положение че рекламираш здравословен продукт? Ми айде да ги минаваме тези деца на хамбургерна диета. И за да не съм само черноглед, да кажа коя реклама ме впечатлява последните седмици. Тази ’Дядо е богат човек, прави кораби ние ги пускаме....’ и т.н. СТРАХОТНО послание в целия текст и визия!

Коментар

ls1 написа:
                        ...И за да не съм само черноглед, да кажа коя реклама ме впечатлява последните седмици. Тази ’Дядо е богат човек, прави кораби ние ги пускаме....’ и т.н. СТРАХОТНО послание в целия текст и визия!
                        Наистина е много добра ! Не знам къде е правена, май не е българска.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Мисля че е правена в Гърцияhttp://vbox7.com/play:93f0b1b0

Коментар

Аз вдигам две ръце за Швепс и малкия черен френски булдог...от кучкарника
                            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

http://www.vbox7.com/play:a8d49e9cЕто тази напоследъм ми е любима на мен
                              SKODA 105L '78
                              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                              FIAT 126p '89
                              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

snake написа:
                                jenshen73 написа:
                                ... най-тъпата реклама ми е имитацията на матрицата от МултиДрама - оная кифла можеше да е малко по-красива, а не да изглежда като циганка-травестит, особено с тия редки конски зъби...
                                Аз се чудех само мен ли ме дразни толкова много тая :D .И адски ме дразни гласчето на жената в онази мтел-ската реклама, в която двама отиват на хижа и тя започва да обяснява по телефона на майка си, че няма сауна.
                                Мдаа, много ме дразни тоя глас, отвратителен, лигав. И гласа на тоя... абе водещия на сървайвар, само заради тея никога няма да мина на мтел.Миуо хвана ли рибка? хахахах, как може с говорни дефекти да ги слагат реклами да правят, абе знам как
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X