По едно време в магазините се продаваха червени печени чушки с етикет нещо от рода: "На дядо чушките"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коледните рекламни безумия започнаха
Collapse
X
-
Отплеснахте се колеги, отплеснахте. Какво има СЕГА в Киселото мляко и изобщо "млечните" продукти е спорен въпрос, но на който му се занимава да си направи теста с йода...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
mnpenchev
-
ls1 написа:Добре, а ти как го виждаш? При положение че в началото на годината имаше истерия на тема ’Какво има в млякото, сиренето и кашкавала’? Значи показват машини които правят мляко - и накрая на изхода на завода някой го опитва и ако го кефи - значи всичко е наред и ИЗРИЧНО подчертава, че изследванията нямат значение. Съвсеееем друго е положението при бабата, която прави на село кисело мляко за внуците. Там тя сипва ведра, покрива с кърпа - целия фокус на рекламата е че е ’натурално’ и ’домашно’. Така съм съгласен. Но да ми показваш модерен завод с поточни линии и накрая да разчитам на небцето на лелката - що за тъпотия.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
jenshen73 написа:... най-тъпата реклама ми е имитацията на матрицата от МултиДрама - оная кифла можеше да е малко по-красива, а не да изглежда като циганка-травестит, особено с тия редки конски зъби...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Lane Staley написа:ls1 написа:Добре, а ти как го виждаш? При положение че в началото на годината имаше истерия на тема ’Какво има в млякото, сиренето и кашкавала’? Значи показват машини които правят мляко - и накрая на изхода на завода някой го опитва и ако го кефи - значи всичко е наред и ИЗРИЧНО подчертава, че изследванията нямат значение. Съвсеееем друго е положението при бабата, която прави на село кисело мляко за внуците. Там тя сипва ведра, покрива с кърпа - целия фокус на рекламата е че е ’натурално’ и ’домашно’. Така съм съгласен. Но да ми показваш модерен завод с поточни линии и накрая да разчитам на небцето на лелката - що за тъпотия.
Коментар
-
ls1 написа:...И за да не съм само черноглед, да кажа коя реклама ме впечатлява последните седмици. Тази ’Дядо е богат човек, прави кораби ние ги пускаме....’ и т.н. СТРАХОТНО послание в целия текст и визия!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
http://www.vbox7.com/play:a8d49e9cЕто тази напоследъм ми е любима на менSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
snake написа:jenshen73 написа:... най-тъпата реклама ми е имитацията на матрицата от МултиДрама - оная кифла можеше да е малко по-красива, а не да изглежда като циганка-травестит, особено с тия редки конски зъби...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар