Хм, не е ли малко неуместно туркиня да ни казва какво е Коледа (Шанел, Булсатком)? Нямам нищо против момичето, но малко е проява на лош вкус сякаш. "Взими и ти свуя пударък от офисити на Булсътком". Брррр...."КЪДЕ Е МЛЯКОТО" крещи истерично тинейджърката от балкона. "Добре очистени пилета". По-скоро добре очистен мозък на тоя дето е измислил сценария.А Боби дето не знае какво кафе да избере и от едно сръбване му се изправи вратовръзката, а жена му го изгледа с ’Гррррр...ща изям’ поглед - даже не ми се коментира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коледните рекламни безумия започнаха
Collapse
X
-
bubachko
А-а-а, а на мен либимия микс ми беше със зайофците - "Тоалетна хартия ХХХ, толкова мека и нежна... (красива кака гали бяло пухкаво зайче)"След секунда следващата реклама:"... А когато зайо стане на иглички мама го слага в пералнята и той пак е като нов!"и все се сещам за он’я с кървавото гардже и баба Меца дето научила за превръзките с крилца
Коментар
-
А забелязали ли сте какво пише на кутията на "Nescafe 3 in 1"? От едната страна пише "3 в 1", а от другата "3 пъти по 1". Една бабка пред мен в магазина напрово ме уби от смях, та казва на продавачката:"Миче дай ми 2 пакетчета 3 пъти по 1". Все едно че купуваше лекарство с рецепта. Аз купих една кутия и като се прибрах в службата разказах на колежката и тя падна от смях, НО кат се вгледахме в кутията се оказа че бабката е права там седеше по-горе написаното. :DFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ми то това е целта на рекламата - да бъде запомнена. Може да я направят много умна, поучителна и с много пари и няколко седмици след свалянето от ефира никой да не я помни, или да я направят тъпа, граничеща с пародия, и всеки да я помни не месеци, а години след като са я свалили от ефира. Я си спомнете "Кажи баба Тенкю"А рекламата на Мултирама с 3-мата чичковци, зяпащи лаптоп все едни за първи път го виждат.... Това е целта на рекламата - да бъде запомена, след като сте я запомнили и я коментирате тук, значи си е изпълнила ролята успешно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ааа еле ме подсети ... Купувам си аз лаптоп от Мултирама и на следващия ден гледам - Ша стани ли ??? - Ша стани Умрях да се смея ... А че са помнещи се ... трудна работа ... аз ги помня, но не помня какъв продукт рекламират :DА дали ще намажеш с Томи ?!?!?!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
niko09 написа:Ами ние (Николаевците) какво да кажем като онова момче иска да ака в нашите тоалетни ? :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
mnpenchev
Уринал? Уринал!? Уринал!!! Вземи Уринал, особенно докато вечерям, няма как да не взема и аз един Уринал !?!!!Следва Акането в тоалетната на Ники, мдам, Акане му е майката, в нашата тоалетна не е приятно да се Ака, в тоалетната на Ники е много по-приятно Акането. Следват Простамоли и всякакви други илачи, срещу диария, срещу Газове, абе срещу всичко което те въздържа да не направиш нещо в гащите.До тук добре, но аз съм седнал да вечерям и по всички канали ми убиват желанието да го сторя, иде ми да повърна. Но най ми приятно това, че разликата в децибелите на рекламите с предаванията и филмите е някъде към 20, а вероятно и повече. Дори и да не включа телевизора, винаги съм осведомен за рекламните блокове по разните телевизии, от комшиите разбира се.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар