Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коледните рекламни безумия започнаха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ls1 написа:
    А какво ще кажеш за последното и изречение, че от ядене на мляко и била такова лицето, гладко и опънато? Мен ако питаш си е абсолютна пача. И в рекламата наистина е показана като последна инстанция. А посланието ’Децата не ги интересува какво показва анализа, а какъв е вкуса’? При положение че рекламираш здравословен продукт? Ми айде да ги минаваме тези деца на хамбургерна диета. И за да не съм само черноглед, да кажа коя реклама ме впечатлява последните седмици. Тази ’Дядо е богат човек, прави кораби ние ги пускаме....’ и т.н. СТРАХОТНО послание в целия текст и визия!
    Искам само да отбележа - не защитавам рекламата. И мен не ме кефи, но по други причини. Рекламата е пача, но ти се хващаш за глупости. А това, че децата не ги интересува анализа си е истина. Аз като бях на 11 мислиш ли, че ми пукаше кое е здравословно? Мислиш ли, че ми пукаше дали ще се подрискам от джанките? А продукта си е здравословен, жената иска да каже, че и здравословното може да е вкусно. Гледната ти точка е странна - рекламата не е инструмент за просветителство. Тя не е документален филм. Целта и е друга. Някои постигат целта както в рекламата която харесва, други се опитват да я постигнат като в рекламата на водка Флирт. Различни продукти, различни целеви групи, различни послания. Една цел - да продават.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

А тая с корабчетата ... първият път ... нещо зяпах компютъра и слушам ... дядо ми е корабен магнат ... обръщам се и гледам некви корабчета от вестници ... е нема такъв смех :ДИначе ... кабела вече не е в играта
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
        А тая с корабчетата ... първият път ... нещо зяпах компютъра и слушам ... дядо ми е корабен магнат ... обръщам се и гледам некви корабчета от вестници ... е нема такъв смех :ДИначе ... кабела вече не е в играта
        Да, дойде време да кажем нещо и за кабела, който вече не е в играта. Не мога да ги възприема тези реклами - конкретно поредицата на Мтел. Голяма злоба, големи подигравки и очерняне на конкурента. Не разбирам така рекламата. По този начин специално за мен има обратен ефект. Сигурно и за много други...
        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

М-тел по принцип са си измекяри Аз телевизия не гледам и мисля даже телевизора да го махна от апартамента въобще.Това е най-добрия начин да не се заразиш с простотия и да се предпазиш от зомбиране
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

niko_ymn написа:
            Какъв е този тест с йод?
            Според слуховете които се носят - киселото мляко се сгъстява с картофено нишесте. Картофеното нишесте се оцветява в лилав цвят ако се титрира с йод. Тест в домашни условия ...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ichkin написа:
              А къде е добрият стар Хорст Фукс
              Оооуу, него го следях с удоволствие! Бях влюбена в асистента му Пепи Льослер :D
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

viktorson написа:
                Аз вдигам две ръце за Швепс и малкия черен френски булдог...от кучкарника
                + тази на "младежа" с хавлията,който отива на рецепцията за швепс. Мноо яка!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Днеска ми се мерна нов вариант на ’...да вдигнеш самолета...’.

Коментар

А какво ще кажете за малоумната реклама на Имунобор,в която няк’ви картонени кутии до кръста скачат,хванати за ръце?
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Специално за Имунобор - толкова пари са платили, толкова са получили. То просто си личи че рекламата е снимана със сватбарка (камерата). Но да видя една лъскава, скъпа реклама, а вътре ’Педер Педерсен....’...то ясно че баща му наистина се казва така, но като е така дай сега да правим реклама на шпек Леки с Лиза Мишпека например...

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        Ichkin написа:
                        А къде е добрият стар Хорст Фукс
                        Оооуу, него го следях с удоволствие! Бях влюбена в асистента му Пепи Льослер :D
                        Педер Педерсен не те ли кефи повече? "Мило, хвана ли рибка?" :D
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                        X