А пък мен ако питате си е най- добре без телевизор в къщата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коледните рекламни безумия започнаха
Collapse
X
-
Ichkin написа:niko09 написа:Ами ние (Николаевците) какво да кажем като онова момче иска да ака в нашите тоалетни ? :DАз така и не разбрах какво точно се рекламираше, но от господари на ефира са я забелязали: http://vbox7.com/play:89af562a"Известна хотелска верига във Великобритания предлага специална отстъпка от цената на хотелските стаи за коледните празници, ако пратите свекърва си или тъща си, съобщава Франс прес.Семействата, които искат да избягнат домашни разправии в периода 23-29 декември, могат да изпратят тъщи и свекърви в един от 194-те хотела на веригата Холедей ин с 25% отстъпка от цената на нощувката."... http://www.dnes.bg/world/2009/11/24/...e-tyshta.81324
Коментар
-
pr_00f написа:А пък мен ако питате си е най- добре без телевизор в къщата.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
maskarata написа:Най-добрата реклама последно време е онази на Хайнекен, в която мадамите се кефят на стаята с дрехи, а пичовете реват от щастие и умиление при вида на огромния хладилник с бира.
Коментар
-
bubachko написа:А-а-а, а на мен либимия микс ми беше със зайофците - "Тоалетна хартия ХХХ, толкова мека и нежна... (красива кака гали бяло пухкаво зайче)"След секунда следващата реклама:"... А когато зайо стане на иглички мама го слага в пералнята и той пак е като нов!"и все се сещам за он’я с кървавото гардже и баба Меца дето научила за превръзките с крилцаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ele написа:Мен ме кефят на телешоп и подобни. Вече дажи ги знам наизус, за съжаление. Може другите да са тъпи, но телешоп води класацията за явно заблуждаване на потребителите.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А това? http://www.youtube.com/watch?v=vL7mv...elatedБеше мисля реклама на някои от мобилните оператори преди няколко години))))))))))))))))))))))))))))))))
Коментар
-
Ichkin написа:А къде е добрият стар Хорст ФуксУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Чудя се как е одобрена и платена рекламата на кисело мляко, в която ’работничката отговаряща за качеството’ казва "А, аз на машини не вярвам, децата е важно как усещат киселинността а не какво показва машината, аз ей тъй меря, кусвам’.Какво иска да ми каже, че киселото мляко го правят ’на око’ и ’както стане’ ли?!
Коментар
-
ls1 написа:Чудя се как е одобрена и платена рекламата на кисело мляко, в която ’работничката отговаряща за качеството’ казва "А, аз на машини не вярвам, децата е важно как усещат киселинността а не какво показва машината, аз ей тъй меря, кусвам’.Какво иска да ми каже, че киселото мляко го правят ’на око’ и ’както стане’ ли?!
Голям си буквалист явно
Коментар
-
Добре, а ти как го виждаш? При положение че в началото на годината имаше истерия на тема ’Какво има в млякото, сиренето и кашкавала’? Значи показват машини които правят мляко - и накрая на изхода на завода някой го опитва и ако го кефи - значи всичко е наред и ИЗРИЧНО подчертава, че изследванията нямат значение. Съвсеееем друго е положението при бабата, която прави на село кисело мляко за внуците. Там тя сипва ведра, покрива с кърпа - целия фокус на рекламата е че е ’натурално’ и ’домашно’. Така съм съгласен. Но да ми показваш модерен завод с поточни линии и накрая да разчитам на небцето на лелката - що за тъпотия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар