А пък мен ако питате си е най- добре без телевизор в къщата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коледните рекламни безумия започнаха
Collapse
X
-
Ichkin написа:niko09 написа:Ами ние (Николаевците) какво да кажем като онова момче иска да ака в нашите тоалетни ? :D
Коментар
-
pr_00f написа:А пък мен ако питате си е най- добре без телевизор в къщата.Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
maskarata написа:Най-добрата реклама последно време е онази на Хайнекен, в която мадамите се кефят на стаята с дрехи, а пичовете реват от щастие и умиление при вида на огромния хладилник с бира.
Коментар
-
bubachko написа:А-а-а, а на мен либимия микс ми беше със зайофците - "Тоалетна хартия ХХХ, толкова мека и нежна... (красива кака гали бяло пухкаво зайче)"След секунда следващата реклама:"... А когато зайо стане на иглички мама го слага в пералнята и той пак е като нов!"и все се сещам за он’я с кървавото гардже и баба Меца дето научила за превръзките с крилцаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ele написа:Мен ме кефят на телешоп и подобни. Вече дажи ги знам наизус, за съжаление. Може другите да са тъпи, но телешоп води класацията за явно заблуждаване на потребителите.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А това? http://www.youtube.com/watch?v=vL7mv...elatedБеше мисля реклама на някои от мобилните оператори преди няколко години ))))))))))))))))))))))))))))))))
Коментар
-
Ichkin написа:А къде е добрият стар Хорст ФуксУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Чудя се как е одобрена и платена рекламата на кисело мляко, в която ’работничката отговаряща за качеството’ казва "А, аз на машини не вярвам, децата е важно как усещат киселинността а не какво показва машината, аз ей тъй меря, кусвам’. Какво иска да ми каже, че киселото мляко го правят ’на око’ и ’както стане’ ли?!
Коментар
-
ls1 написа:Чудя се как е одобрена и платена рекламата на кисело мляко, в която ’работничката отговаряща за качеството’ казва "А, аз на машини не вярвам, децата е важно как усещат киселинността а не какво показва машината, аз ей тъй меря, кусвам’. Какво иска да ми каже, че киселото мляко го правят ’на око’ и ’както стане’ ли?!
Коментар
-
Добре, а ти как го виждаш? При положение че в началото на годината имаше истерия на тема ’Какво има в млякото, сиренето и кашкавала’? Значи показват машини които правят мляко - и накрая на изхода на завода някой го опитва и ако го кефи - значи всичко е наред и ИЗРИЧНО подчертава, че изследванията нямат значение. Съвсеееем друго е положението при бабата, която прави на село кисело мляко за внуците. Там тя сипва ведра, покрива с кърпа - целия фокус на рекламата е че е ’натурално’ и ’домашно’. Така съм съгласен. Но да ми показваш модерен завод с поточни линии и накрая да разчитам на небцето на лелката - що за тъпотия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар