Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коледните рекламни безумия започнаха

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А пък мен ако питате си е най- добре без телевизор в къщата.
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Ichkin написа:
      niko09 написа:
      Ами ние (Николаевците) какво да кажем като онова момче иска да ака в нашите тоалетни ? :D
      Тая е фрапантна честно
      "Отивам да ак`м при Ники" Аз така и не разбрах какво точно се рекламираше, но от господари на ефира са я забелязали: http://vbox7.com/play:89af562a"Известна хотелска верига във Великобритания предлага специална отстъпка от цената на хотелските стаи за коледните празници, ако пратите свекърва си или тъща си, съобщава Франс прес.Семействата, които искат да избягнат домашни разправии в периода 23-29 декември, могат да изпратят тъщи и свекърви в един от 194-те хотела на веригата Холедей ин с 25% отстъпка от цената на нощувката."... http://www.dnes.bg/world/2009/11/24/...e-tyshta.81324
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

pr_00f написа:
        А пък мен ако питате си е най- добре без телевизор в къщата.
        Точно.На мен най ми харесват рекламите по NetGEO,понеже са само за бъдещи предавания и правят много добри уводи към тяхИмаше дискусия за рекламите и преди.Нека си я припoмним и за който не е чел темата да се включи и тамКоя е най-тъпата реклама!?
        Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
        Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

maskarata написа:
          Най-добрата реклама последно време е онази на Хайнекен, в която мадамите се кефят на стаята с дрехи, а пичовете реват от щастие и умиление при вида на огромния хладилник с бира.
          Уникална е!А по първия пост - не виджам нищо лошо в това, някоя туркиня да ме поздрави за Коледа. Аз преди малко поздравих комшийката Зейнеб за идващия Байрям.Пък и като е туркиня, не значи че е мюсюлманка...поне не е 100% сигурно. Като например християнина Юксел Кадриев.

Коментар

bubachko написа:
            А-а-а, а на мен либимия микс ми беше със зайофците - "Тоалетна хартия ХХХ, толкова мека и нежна... (красива кака гали бяло пухкаво зайче)"След секунда следващата реклама:"... А когато зайо стане на иглички мама го слага в пералнята и той пак е като нов!"и все се сещам за он’я с кървавото гардже и баба Меца дето научила за превръзките с крилца
            И после в микровълновата да го изсуши
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Мен ме кефят на телешоп и подобни. Вече дажи ги знам наизус, за съжаление. Може другите да са тъпи, но телешоп води класацията за явно заблуждаване на потребителите.
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                Мен ме кефят на телешоп и подобни. Вече дажи ги знам наизус, за съжаление. Може другите да са тъпи, но телешоп води класацията за явно заблуждаване на потребителите.
                "Като си го сложа и топла вълна ме облива"... мда, на тъпошоп рекламите са уникални, уникален е и рекламният им бюджет...... най-тъпата реклама ми е имитацията на матрицата от МултиДрама - оная кифла можеше да е малко по-красива, а не да изглежда като циганка-травестит, особено с тия редки конски зъби...
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А това? http://www.youtube.com/watch?v=vL7mv...elatedБеше мисля реклама на някои от мобилните оператори преди няколко години ))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

На мен обаче ме радва рекламата с "Добре очистени пилета" Ако не нещо друго, то поне е оригинална
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Ichkin написа:
                      А къде е добрият стар Хорст Фукс
                      Ейййй това беше чичото с цаките и 20те пръстена на деветте си пръста (след поредната демонстрация на рендето Вьорнер) Луд беше тоя...можем да настържем лук, зеле, моркови...защо не и това блокче газобетон а миенето - лесно като детска игра
                      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Чудя се как е одобрена и платена рекламата на кисело мляко, в която ’работничката отговаряща за качеството’ казва "А, аз на машини не вярвам, децата е важно как усещат киселинността а не какво показва машината, аз ей тъй меря, кусвам’. Какво иска да ми каже, че киселото мляко го правят ’на око’ и ’както стане’ ли?!

Коментар

Абе не знам, ама аз кат прая салата, ако не бръкна с ръцете да я омешам не става вкусна ... Китайците ... нали знаеш как готвят А относно Хорст - точно той е точно той ... той е класиката .... нааай-големия :D
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ls1 написа:
                            Чудя се как е одобрена и платена рекламата на кисело мляко, в която ’работничката отговаряща за качеството’ казва "А, аз на машини не вярвам, децата е важно как усещат киселинността а не какво показва машината, аз ей тъй меря, кусвам’. Какво иска да ми каже, че киселото мляко го правят ’на око’ и ’както стане’ ли?!
                            Наистина ли го виждаш така Голям си буквалист явно

Коментар

Добре, а ти как го виждаш? При положение че в началото на годината имаше истерия на тема ’Какво има в млякото, сиренето и кашкавала’? Значи показват машини които правят мляко - и накрая на изхода на завода някой го опитва и ако го кефи - значи всичко е наред и ИЗРИЧНО подчертава, че изследванията нямат значение. Съвсеееем друго е положението при бабата, която прави на село кисело мляко за внуците. Там тя сипва ведра, покрива с кърпа - целия фокус на рекламата е че е ’натурално’ и ’домашно’. Така съм съгласен. Но да ми показваш модерен завод с поточни линии и накрая да разчитам на небцето на лелката - що за тъпотия.

Коментар

На мен пък ми харесва идеята на една реклама на кисело мляко : "Някои неща никога не се променят - опитайте новото кисело мляко "На баба"" :D :D
                                Impossible is nothing !

Коментар

Working...
                                X