Здравейте колеги,Явно моите неволи с българската престъпност са заразни, и снощи откраднаха на моя много добра позната автомобила. Колата е открадната пред гранд хотел София от синята зона. Отличителните белези на Фиатчето са:Пройзведен 2007 годинаДвигател: 2400 кубика има монтирана изпускателна система Magna Flow с 4ри изхода със заглушители. Еку-то на автомобила е заменено с такова на Motec настроено и специално пригодено за този модел и мотор на фиат сиреч на друга кола много трудно би станал.Външен вид: Червен капак със стилизиран черен скорпион на него, покрив и капак на багажника- червени; жълти брони- предна и задна както и вратите и задните и предни калници. Никелирани дръжки на шофьорската и пасажерската врата. Отлично запазени 18 цолови джанти OZ`Racing, жълти лъчи и червен борд, с летни гуми Continental на тях. Колата е с френска регистрация 336 ZR 35Интериор: Ярко червен кожен салон, плазмени километражи с логото на абарт. На лявата колонка има монтиран измервателен уред Motec за скоростта, оборотите и предавката. Превключвателя на скоростите е с червена кожа отгоре е никелиран. В колата има папка със много важни документи, които не биха били от полза на никой обаче. За съжаление снимки не мога да представя за сега.Предвидено е доста солидно възнаграждение!!!Много моля, ако някой види тази кола някъде или някоя от горе изброените части да се свърже с мен. Лично съобщение GSM: 0896 30 30 20Skype: gesha18bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднат жълто- червен Fiat Stilo Abarth.
Collapse
X
-
Широка и необятна е бившата съветска територия.Едва ли някой ще рискува да продава рядко срещан автомобил тук.Или навън, или ще искат откуп.Първото е по лесно, Stilo е все пак, не е златно Ферари..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Ще се обадят за откуп сигурен съм . За да я продават точно тази кола в Бг трябва да са я гепили от вън а не от тук . Поне аз така си мисля . Както казаха по горе колегите прекалино много се отличава .A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Едва ли ще се намери идиот, който да кара колата в същото състояние. България си е малко село и всичко се разбира. Ако не се свържат в най-скоро време с вас за откуп, направо я отписвайте. Шанса полицията да свърши работа е прекалено минимален. П.П. На едно приятелче му откраднаха бегачката и малко след това някакви му искаха към хиляда лева и той не ги заплати. След няколко месеца се дочу, че колата е на части не помня точно къде в южна България. А дано нещата да се развият по-добре за вас.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Такива екзотични модели се крадат за износ за Русия и бившите И републики предимно, ако не Ви се обадят за откуп почти 100% ще се отправи натам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар