Това са данните и снимките на колата . Ако някой има някаква информация , ще бъда много благодарен.Fiat Bravo 1.8/16v GT Дата на производство март 2000 г. Тип двигател Бензинов Мощност (к.с.) 115 к.с. Скоростна кутия Ръчна Категория Хечбек Пробег 121000 км Цвят Светло сив Особености:2(3) Врати, ABS, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Застраховка, Климатроник, Лети джанти, Металик, Халогенни фарове, Центр. заключване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помогнете откраднаха ми Браво 1.8 16в
Collapse
X
-
Е това е лошото, че ФИАТ станаха толкова масови.Едно време се крадяха само Голф и Ауди 80...Съжалявам много за колицата ти, но ми се струва че вече е разпарчетосана за части, каквато е била и целта им, най-вероятно.Другите варианти - да я продават цяла или да ти искат откуп отпадат.Аааааа, може да са я задигнали за да правят обир с нея, така че може и да ти я намерят след няколко дни...изгоряла... И последната версия - застрахователите да те наказват за неплатеното каско - не се учудвам вече, щото мутренските времена се връщат.
Коментар
-
Immortal написа:Е това е лошото, че ФИАТ станаха толкова масови.Едно време се крадяха само Голф и Ауди 80...Съжалявам много за колицата ти, но ми се струва че вече е разпарчетосана за части, каквато е била и целта им, най-вероятно.Другите варианти - да я продават цяла или да ти искат откуп отпадат.Аааааа, може да са я задигнали за да правят обир с нея, така че може и да ти я намерят след няколко дни...изгоряла... И последната версия - застрахователите да те наказват за неплатеното каско - не се учудвам вече, щото мутренските времена се връщат.Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
-
Ползата на застрахователите ще е следващия път да не пропуска да плати вноска Не знам, това бяха похвати от мутренските години. Отдавна не се е случвало нещо подобно, но то и кражбите на джанти и чистачки ги бяхме позабравили, но сега пак се почнаха...Не написах още един вариант - да са я взели хлапета да се повозят и да я намерят някъде изоставена с празен резервоар. Дано да се намери колата.
Коментар
-
Не виждам за какво да го наказват застрахователите. Човекът е имал каско на разсрочено плащане, те са си получили поне една вноска при сключване на застраховката, тяхното не се губи. Няма следваща вноска - застраховката се разваля. Аз съм искрено учуден, че се крадат и фиати. Нито откуп може да се иска за кола, която струва по-малко от 3000 лв., нито си струва усилията и рисковете да се разглобява и продава на части - я спечелят 500 лв, я не. По-скоро някой я е взел да се повози и ще я намерят изоставена след ден два, ако има късмет някой бдителен човек да се обади. Защото има и куриозни случаи: на мои колеги им бяха откраднали колата, някаква непретенциозна беше, не помня марката. Оказа се, че 2 години е стояла на паркинга на някакъв блок и чак тогава е направила впечатление на някой, който се е обадил в полицията. Естествено беше без акумулатор и музика, гумите бяха станали на нищо.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз предполагам че каското са ти я задигнали.... В София на един познат му изчезнаха две стари БМВ-та... човека също не беше плащал вноски и в двата случая...FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар