Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях един изоставен Фиат...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...

Мдааа, излиза, че е по-лесно да дам 20лв на един циганин, който нощес да ми свали каквото ми трябва от някоя такава кола, отколкото да питам собственика
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

До вкъщи има едно Пунто-кабрио със скъсан гюрук и си седи така паркирано с огромна дупка в гюрука от месеци. Определено несе кара тая кола и незнам какъв човек трябва да си поне някой найлон да не метнеш отгоре. А може на колата нищо да й няма и просто заради гюрука да не се кара. Аве срамота ...
      FoRzA ItaliA
      Lancia Delta HPE
      ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

На съседната улица имаше един Saab 9000 CSE с турски номер , седя над година , сега гледам изчезнал вече Също и едно Пунто , дето за година съм го виждал да се премества 3-4 пъти . Сега не е местено от 5-6 месеца сигурно . Отначало беше с хубав външен вид , сега вече си личи като се занемари колата какво става - лака избелял , където е имало кит се напукал , децата начупили халогените , някой с теглич направил дупка в бронята ... Скоро само за части ще става ако прахосва така ...
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

То май най-добре да си отворим форумска моргичка.

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            На съседната улица имаше един Saab 9000 CSE с турски номер , седя над година , сега гледам изчезнал вече Също и едно Пунто , дето за година съм го виждал да се премества 3-4 пъти . Сега не е местено от 5-6 месеца сигурно . Отначало беше с хубав външен вид , сега вече си личи като се занемари колата какво става - лака избелял , където е имало кит се напукал , децата начупили халогените , някой с теглич направил дупка в бронята ... Скоро само за части ще става ако прахосва така ...
            Кажи го това на Митака )))

Коментар

Някои от изоставените автомобили може ида са откраднати...
              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
              X