колегата тва и писа olimpus e pozna no makroto hi4 go nqma.4asovnika e ot po skapite repliki ne e ot 17lv 6te vidq nqkoi s po dobar fotoaparat! със малко емтокони на човече което показва ОК
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имаме ли колега часовникар или който разбира от моделите им.
Collapse
X
-
Хуу ве да го ева, а аз си купих чудна реплика (менте де) на Вашерон Константин - като го изнамеря къде съм го заврял - ще пусна снимки за отявлените познавачи. Явно е мега модерно да се носят "псевдо" маркови часовници. Аз предпочитам като Оги да съм с часовник Q&Q или Касио вместо да нося менте...? Кого залъгваме? Себе си? Околните? Това е типично снобарко мислене "Аз може да нямам кинти за Бритлинг, но ще нося реплика...". Хората, които носят ИСТИНСКИ Бритлинг - ще различат ментето само с един поглед... Глупаво е някак си... А аз все още си мечтая за джобния Зенит на дядо ми...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Maрката на часовника рядко има значение, в 88 % от случаите само ти можеш да я прочетеш. Тя е за твое лично удовлетворение и удоволствие. Това което виждат всички останали е дизайн, дали струва 50 или 500 000 лв. часовника, човек трудно ще познае. А пък и човека отстрани издава Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Impossible is nothing !
Коментар
-
Не е ли по-добре да се вземе нещо с гаранция, като това за 184 лв. примерно: http://www.watchesbg.com/catalog/pro...roducts_id=950 В сайта на Candino го няма този модел конкретно, може би е стар дизайн или са го свалили от "поточната линия"Fiat Bravo TD 100, 1998 г.
Ауди 80 1.6, 101 кс, 1994 г.
Коментар
-
undermind написа:Maрката на часовника рядко има значение, в 88 % от случаите само ти можеш да я прочетеш. Тя е за твое лично удовлетворение и удоволствие. Това което виждат всички останали е дизайн, дали струва 50 или 500 000 лв. часовника, човек трудно ще познае. А пък и човека отстрани издава Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Репликата приятелю не и е целта да е "дизайнерска", а да е точно копие на конкретен модел на скъпа марка...Значи - ако аз нося Q&Q и съм с дрехи на обща стойност 100лв - няма да ми обърнат особено кофти внимание, но ако нося "Бритлинг" и нося същите дрехи - всеки ще познае, че Бритлинг-а всъщност е менте и ще се проваля в очите на хората. А както казах по-рано, всеки на който му пука за марката - ще познае модела/ментето от пръв поглед. Не може да караш Мерцедес ML63 AMG и да спреш на бензионостанцията за да заредиш за 10лв... Разбери ме правилно - всеки, който носи менте - не го носи щото му е приятно само на него, а защото иска да впечатли - да не мислиш, че 500 грама златен ланец са приятни за носене? Но отстрани хората казват "Брей, ский ква верига носи тоя"...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
jenshen73 написа:undermind написа:Maрката на часовника рядко има значение, в 88 % от случаите само ти можеш да я прочетеш. Тя е за твое лично удовлетворение и удоволствие. Това което виждат всички останали е дизайн, дали струва 50 или 500 000 лв. часовника, човек трудно ще познае. А пък и човека отстрани издава Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Impossible is nothing !
Коментар
-
Ichkin написа:...П.С. Чакам снимки да видя Вашерон Константин-аSteliyan's Life!
Коментар
-
Ichkin написа:Класика ... е такива часовници обичам ... еми ... добър е Някакви оплакванния ? Механизма как е ... точно ли върви ?Steliyan's Life!
Коментар
-
undermind написа:Maрката на часовника рядко има значение, в 88 % от случаите само ти можеш да я прочетеш. Тя е за твое лично удовлетворение и удоволствие. Това което виждат всички останали е дизайн, дали струва 50 или 500 000 лв. часовника, човек трудно ще познае. А пък и човека отстрани издава Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Оги, според това, което пише у википедията за тая марка - явно носиш титаниево менте: http://en.wikipedia.org/wiki/Cort%C3...acturer%29От 1970 година насам фирмата НЕ произвежда под това име, а под името Персео и то рядко... Освен разбира се ако някой не е почнал да произвежда "оригинално" менте на Кортберт след 1970г... Знам ли...Аз за това след като се сдобих с тая жълта шарения се порових за малко информация и набързо разбрах, че "аха" съм направил сделка ... В интерес на истината не уважавам часовници с батерийка и стрелки - батерийките трябва да движат само часовници със цифрички.Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар