Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Допълнителна камера за Нокиа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така като гледам и сега като сравнявам всички телефони дето са при мен за сервиз най добро макро измъкна нокия е90.Абе вземи си некоя нокия 3.2мп със аутофокус и макро и мисля че ще ти свърши работа за твойте цели
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

Идеята е и да е поносими пари, ако ще давам 400-500 лв ще го търся да е и с вифи... понеже ми е нужна само камерата, а моя е51 си има всичко необходимо ми, освен камерата, то си търся нещо по-евтино. бих дал макс 150 за 2 ръка "камерен" телефон, ако ще са повече ще ида да си купя нов с всичките там екстри за 500 и ще приключа с въпроса. Имаш ли някакво подобно предложение като пари?Тази нокиа н90 бая дътричка, предполага се, че
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
        е, все пак идеята е и да е поносими пари, ако ще давам 400-500 лв ще го търся да е и с вифи... понеже ми е нужна само камерата, а моя е51 си има всичко необходимо ми, освен камерата, то си търся нещо по-евтино. бих дал макс 150 за 2 ръка "камерен" телефон, ако ще са повече ще ида да си купя нов с всичките там екстри за 500 и ще приключа с въпроса. Имаш ли някакво подобно предложение като пари?
        Ето ти снимка от Сони Ериксон K550I .Първата е без макро от сравнително малко разстояние,втората е с макро от 3-4 см. разстояние.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

pakumba написа:
          Идеята е и да е поносими пари, ако ще давам 400-500 лв ще го търся да е и с вифи... понеже ми е нужна само камерата, а моя е51 си има всичко необходимо ми, освен камерата, то си търся нещо по-евтино. бих дал макс 150 за 2 ръка "камерен" телефон, ако ще са повече ще ида да си купя нов с всичките там екстри за 500 и ще приключа с въпроса. Имаш ли някакво подобно предложение като пари?Тази нокиа н90 бая дътричка, предполага се, че
          Говорих за нокия Е90 комуникаторКолко да е дърт на 1 година модел е.Ако не ти се дават пари да се ъпдейтваш с нацяло нов телефон си намери Една N73 втора ръка на около 100лв са 3.2мп с аутофокус и макро са карлцайс оптика точно за това дето ти трябва
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Или си купи Nokia N95 8 GB за около 200 лв. втора ръка http://www.mobilebulgaria.com/obiavi...mobile_id=1417 . Все пак освен добрата 5 MP камера, има и WiFi и най-важното ОС: можеш да си качиш и навигация и други приложения, абе супер машинка е. Продаваш твоята Nokia E51 за 100 лв. и си готов :D .
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hlight=n80Ей това телефонче се продава. Купуван е нов от М-тел, запазен е, има си wi-fi, 3MP камера.Картата с която е в момента май си е оригиналната - 128МВ.
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Благодаря на всички колеги включили се в темата и особенно на тези, които си направиха труда да ми снимат специално да видя как излизат снимките. Засега се спирам на варианта на snake за нокиа н95, ако не открия на прилична цена ще мисля за сони ериксон к800 или 850
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                X