Така като гледам и сега като сравнявам всички телефони дето са при мен за сервиз най добро макро измъкна нокия е90.Абе вземи си некоя нокия 3.2мп със аутофокус и макро и мисля че ще ти свърши работа за твойте цели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Допълнителна камера за Нокиа
Collapse
X
-
Идеята е и да е поносими пари, ако ще давам 400-500 лв ще го търся да е и с вифи... понеже ми е нужна само камерата, а моя е51 си има всичко необходимо ми, освен камерата, то си търся нещо по-евтино. бих дал макс 150 за 2 ръка "камерен" телефон, ако ще са повече ще ида да си купя нов с всичките там екстри за 500 и ще приключа с въпроса. Имаш ли някакво подобно предложение като пари?Тази нокиа н90 бая дътричка, предполага се, чеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:е, все пак идеята е и да е поносими пари, ако ще давам 400-500 лв ще го търся да е и с вифи... понеже ми е нужна само камерата, а моя е51 си има всичко необходимо ми, освен камерата, то си търся нещо по-евтино. бих дал макс 150 за 2 ръка "камерен" телефон, ако ще са повече ще ида да си купя нов с всичките там екстри за 500 и ще приключа с въпроса. Имаш ли някакво подобно предложение като пари?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
pakumba написа:Идеята е и да е поносими пари, ако ще давам 400-500 лв ще го търся да е и с вифи... понеже ми е нужна само камерата, а моя е51 си има всичко необходимо ми, освен камерата, то си търся нещо по-евтино. бих дал макс 150 за 2 ръка "камерен" телефон, ако ще са повече ще ида да си купя нов с всичките там екстри за 500 и ще приключа с въпроса. Имаш ли някакво подобно предложение като пари?Тази нокиа н90 бая дътричка, предполага се, чеBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Или си купи Nokia N95 8 GB за около 200 лв. втора ръка http://www.mobilebulgaria.com/obiavi...mobile_id=1417 . Все пак освен добрата 5 MP камера, има и WiFi и най-важното ОС: можеш да си качиш и навигация и други приложения, абе супер машинка е. Продаваш твоята Nokia E51 за 100 лв. и си готов :D .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hlight=n80Ей това телефонче се продава. Купуван е нов от М-тел, запазен е, има си wi-fi, 3MP камера.Картата с която е в момента май си е оригиналната - 128МВ.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Благодаря на всички колеги включили се в темата и особенно на тези, които си направиха труда да ми снимат специално да видя как излизат снимките. Засега се спирам на варианта на snake за нокиа н95, ако не открия на прилична цена ще мисля за сони ериксон к800 или 850Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар