Здравейте,имам нокиа Е51, но камерата ми е отвратителна. Телефончето е супер и само това му куца, иксма да си намеря допълнителна камера да си я включвам като ми е необходимо. Имали въобще такова животно и как се казва, че не намирам инфо в нета. Не ми трябва фотоапарат, имам си, трябва ми камера за телефона, за едни по специални схеми :D Някой ако има дори да предложи, нека ми пише. Мерси на помогналите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Допълнителна камера за Нокиа
Collapse
X
-
...
Не знам дали все още се предлагат такива джаджи като външна камера за мобилен телефон. Едно време имаше за някои модели на Сони-Ериксон и на Сименс (имам такава за Сименс, но едва ли ще ти свърши работа). Едно на ръка, че в самия софтуер на телефона трябва да е заложена възможност за включване на камера. Моята камера съм я ползвал на Сименс АХ75, но на Сименс С75 не става, макар че буксата за свързване е същата - просто втория си има вградена камера и не е предвидено да се включва допълнителна.Ей това е моето животно - ако мислиш, че може да ти свърши работа, подарявам го.Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
-
мерси за офертата, но няма как да стане на нокиата ми. Освен всичко, трябва и камерата да е сериозна, моята е 2 мгп. Въпроса е, че ми трябва качествена, а не каква да е.... май наистина вече не се предлагат такива нещаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
...
Другото, за което се сещам сега пак се продаваше едно време - допълнителна оптика за GSM-камера - нещо като допълнителен обектив, който се прикрепяше към камерата на телефона. Не знам има ли ефект от такова нещо или е само някаква псевдо-бъзикня за гъзария...Нещо такова:Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
не знам тази нокия 5530, която пробвах дали има макро режим не съм ровил, но направи перфектни снимки. очевидно няма да намеря допълнителна камера, затова се насочих към сони ериксон к 800 или 850. какво ще кажете за камерите им, рових и понамерих снимки из нета, сякаш го има този макро режим?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
И SE K850 със сигурност има макро и не е лошо. Ето една снимка на ситен текст, правена в режим "макро" (детайли) с Nokia N95 8GB на стайно осветление. Мисля, че качеството е много добро. Имайте предвид, че съм снимал батерията на едно разглобено телефонче Alcatel, това беше първото, което ми попадна пред погледа на бюрото. Батерията е с малки размери, а текстът се чете идеално.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Същност може да изкараш много по-добра снимка ако снимаш от такова разстояние с обикновен режим,не макро.Макрото снимаш от още по-малко разстояние и става добра снимка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар