гледахте ли новините?с две думи:кмета на Овча Купел има РДи Минко Герджиков издава заповед, с която да пазят места пред ресторанта и изобщо въдворяват ред и това през целия ден с нашите париМинко се изказа че не знае какво е подписал...нямам думи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицията охранява парти на кмета на Овча Купел !!!
Collapse
X
-
Re: Полицията охранява парти на кмета на Овча Купел !!!
Sev написа:гледахте ли новините?с две думи:кмета на Овча Купел има РДи Минко Герджиков издава заповед, с която да пазят места пред ресторанта и изобщо въдворяват ред и това през целия ден с нашите париМинко се изказа че не знае какво е подписал...нямам думиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Полицията охранява парти на кмета на Овча Купел !!!
Sev написа:гледахте ли новините?с две думи:кмета на Овча Купел има РДи Минко Герджиков издава заповед, с която да пазят места пред ресторанта и изобщо въдворяват ред и това през целия ден с нашите париМинко се изказа че не знае какво е подписал...нямам думи
Коментар
-
А иначе по 7лв. на калпак на "куките" се плащало за охрана на обществени мероприятия и т.н.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:А иначе по 7лв. на калпак на "куките" се плащало за охрана на обществени мероприятия и т.н.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Sev написа:по 7 на часи не ги взимат те...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
150 лева, за да затворя която си искам улица, за 1 час. И полицията е задължена да я охранява. Чудя се, да взема за майтап да рискувам едни 150 лева и да затворя някоя централна Варненска улица в пиковия час. Просто ще си седя отстрани и ще се любувам на полицаите.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Казаха 160 лв И казаха за улица. За булевард мисля че тарифите са много по солени. Отделно тук когато строяха една банка на Т. Александров в София, едната лента беше стеснена близо 2 години и журналистите се бяха разровили и казаха, че за една година таксата за "причиненото неудобство на столичани" е в размер на 200 и няколко хил лв. Не знам. Всичко е толкова сбъркано. И тия 7 лв. Ми то по евтино излиза да си наемеш да те охранява полиция отколкото частна охрана на някое парти. Бахти държавата.
Коментар
-
Tornado написа:batproho написа:А иначе по 7лв. на калпак на "куките" се плащало за охрана на обществени мероприятия и т.н.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар