Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защитени уиндоус файлове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защитени уиндоус файлове

Преди 3-4 години си бях свалил от едно CD един много добър микс на Roxette във формат WMA. Наскоро си преинсталирах XP-то и днес реших да си го пусна и какво да видя - файла не се отваря, а вместо него една препратка към Микрософт да си сваля накакъв лиценз за защитени файлове. Реших да потърся в гугъл програма която премахва тази гадна защита и почти си прецаках звука на компютъра. Въпросът ми е някой борил ли се е с тези лицензи и ако да как?
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

С какво го отваряш това WMA? Ако е с WMP, вземи го смени и пробвай пак.Например с Winamp. Иначе за пръв път чувам такова нещо.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Отварям го с winamp и не иска. А с други програми директно ми дава грешка.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

А с Windows media player какво става? С него пробва ли?

Коментар

Можеш ли да качиш един да про6вам?
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Нормално, като си ги енкодвал, ти или който там, е използвал Copy Protection a.k.a. DRMпробвай така:http://undrm.info/remove-DRM-protection/
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Нормално, като си ги енкодвал, ти или който там, е използвал Copy Protection a.k.a. DRMпробвай така:http://undrm.info/remove-DRM-protection/
              Мерси утре ще пробвам, че сега е вече късно. Иначе и аз за първи път виждам такова чудо. С Уиндоус плаеара пак същото става.
              Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

trace написа:
                Можеш ли да качиш един да про6вам?
                Файла е 80 MB и не знам къде да го кача. Доста пъти съм свалял песни от Audio CD и до сега такъв проблем не съм срещал, а точно този микс ми е много ценен, дано да реша проблема.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Ха ха ха . Много съм страхлив. Просто приех лиценза на Микрософт и файла вече е достъпен.ПП: Беше ме страх да не ми се нахака оная гадна програма за нелицензния уиндоус. Благодаря на всички отзовали се.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Коментар

maskarata написа:
                      .. Просто приех лиценза на Микрософт и файла вече е достъпен.....
                      Е аз точно заради това те питах какво става като го отвориш с Windows media player, мисля че това трябва да го прави автоматично.

Коментар

Working...
                      X