Колеги,някой знае ли дали камерата на Цариградско в посока център-младост(м-у мантинелите)преди Макдоналдс работи?Накой получавал ли е "честитка" от там? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 И до колко време идват писмата от КАТ?Благодаря ви предварително за инфото :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ-камери
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Vladim написа:Камерата за сега седи във формата на кутия, или поне не работи в X, К/Ка банд и с лазар! А иначе честитките идват от няколко седмици до няколко месеца. На колега скоро му дойде честитка за нарушение от април месец! :D
Коментар
-
От април ми дойде честитка за цариградско за настъпена маркировка Понеже се вижда как изчаквам колите пред мен да се изтеглят от кръстовището и аз не навлизам защото знам, че ще ме хване светофара и ще остана по средата, но съм настъпил линията и затова искат да ме санкционират ай сиктир бе, едно голямо викане.......................
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Tова значи ли че не ме е хванала с превишена скорост?В лявата и средната лента имаше коли,а аз карах доста бързо в дясната лентаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Преди време Pinko беше писал в Алфа форума, че новите камери ( прословутите 15 камери за по 25000 Е броя) НЕ ГИ ЛОВИ НИЩО. Правили са тестове с всички радар детектори от висок клас...И снимат всички платна...И в София има 2 - там на Цариградско и София ленд...На печелившите честито.п.с Бях чел някъде че тези камери правят постоянно снимки ( примерно на 0.5 сек ) и на базата 2 поредни снимки сравняват и изчисляват скоростта на движение. Така че радар-детектор - нъцки. Не знам до колко е вярна тази информация, но поне на мен не ми пука.Най-добрият радар детектор са знаците - видиш ограничение 60 , сваляш на 60, всичко друго е бошлав работа.
Коментар
-
pr_00f написа:...п.с Бях чел някъде че тези камери правят постоянно снимки ( примерно на 0.5 сек ) и на базата 2 поредни снимки сравняват и изчисляват скоростта на движение. Така че радар-детектор - нъцки. Не знам до колко е вярна тази информация, но поне на мен не ми пука.Най-добрият радар детектор са знаците - видиш ограничение 60 , сваляш на 60, всичко друго е бошлав работа.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ruNNer написа:la squadra azzurra написа:По първият въпрос съм пас, но кога идват честитките - честно, не мога да открия порядък - в рамките на тази седмица получих покани за снимки, съответно от 15.02. и 25.07.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:ruNNer написа:la squadra azzurra написа:По първият въпрос съм пас, но кога идват честитките - честно, не мога да открия порядък - в рамките на тази седмица получих покани за снимки, съответно от 15.02. и 25.07.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
pr_00f написа:Преди време Pinko беше писал в Алфа форума, че новите камери ( прословутите 15 камери за по 25000 Е броя) НЕ ГИ ЛОВИ НИЩО. Правили са тестове с всички радар детектори от висок клас...И снимат всички платна...И в София има 2 - там на Цариградско и София ленд...На печелившите честито.п.с Бях чел някъде че тези камери правят постоянно снимки ( примерно на 0.5 сек ) и на базата 2 поредни снимки сравняват и изчисляват скоростта на движение. Така че радар-детектор - нъцки. Не знам до колко е вярна тази информация, но поне на мен не ми пука.Най-добрият радар детектор са знаците - видиш ограничение 60 , сваляш на 60, всичко друго е бошлав работа.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар