Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
deadairplane
-
Тия знаци висят по цяла година на някои места, което означава, че може да се изаврят и август месец да те глобят.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Тия знаци висят по цяла година на някои места, което означава, че може да се изаврят и август месец да те глобят.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
chaveto написа:Преди година един съсед изпадна от пътя заради заледяване и застрахователите не му платиха нищо. Причината да не платят беше това, че е с летни гуми в зимни условия. Така както е редно всички да са с колани така би трябвало да е и с гумите. Това, че някой не може да си позволи да си купи нови гуми според сезона а може да си позволи да пие всяка вечер биричка не му дава право да се движи с някоя талига. Всичко това е защото ние все сме тарикати и си мислим, че ще пре....м някой като си правим каквото си искаме, но истината е, че еб....е самите себе си.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Колега @Vladim досега няколко пъти съм бил свидетел как една такава верига когато се скъса прави големи мизерии. Всяка година ходим на едно и също място в Стара планина и всяка година няколко човека без вериги не могат да се качат до въпросното място което е с изкачване на тесен път с добър наклон в продължение на километри. Е аз досега никога не съм слагал вериги и винаги съм разчитал само на зимните гуми и моите умения да контролирам автомобила и винаги съм стигал до там където съм тръгнал. Искам само да кажа, че когато човек си не може и верижна машина да му дадат все си е тая.
Коментар
-
Re: В крайна сметка глобяват ли за зимни гуми ?
biker_81 написа:Здравейте колеги,така и не разбрах ако ме спрат и карам със летни гуми но с грайфер по голям от 4 мм ще имам ли проблем.Също така задължително ли е да имам в колата вериги за сняг и лопата за риене на сняг.Моял да сподели някой с личен опит който са го спирали вече,че ми предстои пътуване и не знам как да се подготвя.
Коментар
-
vin_d написа:biker_81 написа:Здравейте колеги,така и не разбрах ако ме спрат и карам със летни гуми но с грайфер по голям от 4 мм ще имам ли проблем.Също така задължително ли е да имам в колата вериги за сняг и лопата за риене на сняг.Моял да сподели някой с личен опит който са го спирали вече,че ми предстои пътуване и не знам как да се подготвя.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
perlsite написа:chaveto написа:Преди година един съсед изпадна от пътя заради заледяване и застрахователите не му платиха нищо. Причината да не платят беше това, че е с летни гуми в зимни условия. Така както е редно всички да са с колани така би трябвало да е и с гумите. Това, че някой не може да си позволи да си купи нови гуми според сезона а може да си позволи да пие всяка вечер биричка не му дава право да се движи с някоя талига. Всичко това е защото ние все сме тарикати и си мислим, че ще пре....м някой като си правим каквото си искаме, но истината е, че еб....е самите себе си.Steliyan's Life!
Коментар
-
Един приятел от КАт ми каза, че има много знаци за слагане на вериги през зимата на извънградските пътища- един такъв син и гума с вериги нарисувана... та тоя знак значи, че ако има сняг- трябва да имаш вериги и ако те спрат на такава отсечка и нямаш вериги в багажника и има сняг около пътя- фрас- 200 кинта акт, ако ще да имаш нови зимни гуми за 5000 лева- акта си го отнесъл.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
jenshen73 написа:vin_d написа:biker_81 написа:Здравейте колеги,така и не разбрах ако ме спрат и карам със летни гуми но с грайфер по голям от 4 мм ще имам ли проблем.Също така задължително ли е да имам в колата вериги за сняг и лопата за риене на сняг.Моял да сподели някой с личен опит който са го спирали вече,че ми предстои пътуване и не знам как да се подготвя.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
КИМИ написа:Един приятел от КАт ми каза, че има много знаци за слагане на вериги през зимата на извънградските пътища- един такъв син и гума с вериги нарисувана... та тоя знак значи, че ако има сняг- трябва да имаш вериги и ако те спрат на такава отсечка и нямаш вериги в багажника и има сняг около пътя- фрас- 200 кинта акт, ако ще да имаш нови зимни гуми за 5000 лева- акта си го отнесъл.Steliyan's Life!
Коментар
-
аз видех по ТВ.некъв жик так /инструмент/ нещо като дълокомера на шублара само че с обла долна част и настърча дълбокомера и от горе показва мм на грайфер.jenshen73 колегата беше напълно ясен,тва го разбрах и от др.наша тема ма питането ми еима ли колега глобен за износена гума щото мойте са накантара на 4мм.нз.за лопатка и оранж.буркан ма ше ни задължат да си носим по-една 50ка пари за кафе на полицайте.
Коментар
-
chaveto написа:Колега @Vladim досега няколко пъти съм бил свидетел как една такава верига когато се скъса прави големи мизерии. Всяка година ходим на едно и също място в Стара планина и всяка година няколко човека без вериги не могат да се качат до въпросното място което е с изкачване на тесен път с добър наклон в продължение на километри. Е аз досега никога не съм слагал вериги и винаги съм разчитал само на зимните гуми и моите умения да контролирам автомобила и винаги съм стигал до там където съм тръгнал. Искам само да кажа, че когато човек си не може и верижна машина да му дадат все си е тая.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар