fiatmaniak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
Immortal написа:Аз не разбирам, защо при условие, че приеха толкова поправки в закона, просто не направят и поредната, с която да се впише в ЗДвП, че от 1.11 до 31.03 сме длъжни да караме САМО със зимни гуми. И тогава ще се реши този проблем - този казал, онзи написал и т.н.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
chaveto написа:Kuku написа:Чаве, ае да не сравняваме автомобилни с мотоциклетни гуми
Коментар
-
КИМИ написа:Четох някъде, че е задължително да имаш вериги в багажника, ако ще да си и с нови гуми и ако нямаш- 20- чка с фиш!Вярно ли е?Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Immortal написа:Аз не разбирам, защо при условие, че приеха толкова поправки в закона, просто не направят и поредната, с която да се впише в ЗДвП, че от 1.11 до 31.03 сме длъжни да караме САМО със зимни гуми. И тогава ще се реши този проблем - този казал, онзи написал и т.н.
Коментар
-
sugarboy написа:fiatmaniak написа:Онзи ден гледах по новините, че ще проверяват и за вода в чистачките. Още малко ще гледат дали имаме ароматизатори в колите, а парите от актовете къде отиват. Вместо да отиват за дупките по пътищата,те пълнят гушите на политиците.
Коментар
-
ogi28b написа:Добре, ама какво като ме проверят? Да не би да ми налеят течност те? Ето днес например цял ден е облачно над София, спират ме, нямам 1 капка течност, чистачките ми не работят, и съм ги вдигнал да стърчат раменете им, защото пера изобщо нямам, карам с летни гуми. И какво - гледат ми документите, и после - лек ден. Както казах вече няколко пъти - могат да се хванат за палците с точно с тея проверки на течност, на чистачки, и на зимни гуми.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Ама това не може да е никаква акция, това искам да кажа. Сега дори и да нямам капчица течност - пак ще ми кажат лек ден, и не могат нищо да направят. То аз сам ако не съм се сетил да си сипа течност - те ли ще ме накарат, като ме спрат, и ми кажат че няма ? А това че колата трябва да е приготвена за път, в съответствие с прогнозата е напълно задължително ( ноо не и по закон)
Коментар
-
ogi28b написа:Ама това не може да е никаква акция, това искам да кажа. Сега дори и да нямам капчица течност - пак ще ми кажат лек ден, и не могат нищо да направят. То аз сам ако не съм се сетил да си сипа течност - те ли ще ме накарат, като ме спрат, и ми кажат че няма ? А това че колата трябва да е приготвена за път, в съответствие с прогнозата е напълно задължително ( ноо не и по закон)Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Sev написа:за грайфера си има законосвен това гумите имат белязъкпак журналистически историития гумаджии голямо лоби иматAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Kuku написа:Покажи ми, моля те, зимна гума за шосеен/пистов мотор?!
Коментар
-
Приятелю, аз съм се интересувал достатъчно и да ти кажа зимна гума за мотор не съм видял все още.... За това те моля да ми я покажеш!Ама НЕ за скутер, защото за скутери има, не и за кросов мотор, защото там има шпайкове-шмайкове...... ЗА пистов и/или шосеен мотоциклет ми покажи зимна гума Зимата НЕ ходя с летни дрехи, защото от това ми зависи здравето и живота, докато от зимните гуми НЕ, колкото и да не искате/можете да го разберете!
Коментар
-
Kuku написа:Приятелю, аз съм се интересувал достатъчно и да ти кажа зимна гума за мотор не съм видял все още.... За това те моля да ми я покажеш!Ама НЕ за скутер, защото за скутери има, не и за кросов мотор, защото там има шпайкове-шмайкове...... ЗА пистов и/или шосеен мотоциклет ми покажи зимна гума Зимата НЕ ходя с летни дрехи, защото от това ми зависи здравето и живота, докато от зимните гуми НЕ, колкото и да не искате/можете да го разберете!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар