Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Не стаа - червените са най-яки
    добре, че са текстилни, ще ги боядисам червени Иначе - някой има ли наблюдения дали са по-удачни от обикновените вериги.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      Kuku написа:
      добре, че са текстилни, ще ги боядисам червени Иначе - някой има ли наблюдения дали са по-удачни от обикновените вериги.
      Tornado написа:
      RoMeO_156_GTA написа:
      "За шофиране без вериги глобата е 20 лв. плюс пет контролни точки. "това не го разбрах ??? Автора на статията да не пише с такива недомлъвки , ами да пояснява малко !
      Явно тази година мислят да не чистят изобщо и да ни цакат да караме с вериги.Като споменахме вериги в Практикер днес снимах китайските боклуци които са изкарали на пазара вместо така наречените autosock .Абсолютни боклуци за 69 лв. като са намалени от 79 лв.Прогнозирам да паднат до 39 лв. ама да видим.Нямат нищо общо с оригиналите и не знам дали ще вършат работа.Това е като старите хора зимата се разхождат с терлици върху обувките когато е заледено.Ако някой ще купува да гледа размера.
      Съдейки по казаното от Торнадо,не са удачни !
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Той не казва, че не са удачни, а че не са като оригинала и може да не вършат работа.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          Princo написа:
          Той не казва, че не са удачни, а че не са като оригинала и може да не вършат работа.
          Офффф,отивай и си купувай тогава.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ако мислят да не чистят тази година аз все пак виждам в това нещо позитивно:След 2 сезона развозване най-сетне ще си тествам веригите Според мен има надежда текстилните да са ефективни но дали качеството е задоволително е божа работа.
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

ele написа:
              Kuku написа:
              Елена, текстилни вериги си е оксиморон от където и да го погледнеш. Веригата обикновено Е ЖЕЛЯЗНА. Останалото са бъзици, както Кики се бъзикаше...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                ele написа:
                Kuku написа:
                Елена, текстилни вериги си е оксиморон от където и да го погледнеш. Веригата обикновено Е ЖЕЛЯЗНА. Останалото са бъзици, както Кики се бъзикаше...
                Опитвал ли си колега не нали?Ако имам възможност ще ги пробвам и ще пиша резултата.Преди 4 дни като закъсах на Бузлуджа със гуми Nokian WR G2 и поставих веригите отново срещнах трудности с проходимостта главно заради клиренса на Мареата 130 мм.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  Kuku написа:
                  В какъв смисъл?
                  Някой излъга ли се вече с тия китайски ментета?Нямат нищо общо с норвежките Autosock.

Коментар

От понеделник се започва якото дране от КАТ.Невключени фарове.Неаботещи чистачки.Износени гуми.Неизползване на колани.Всеки ще се натиска за място в предвид на кризата така ,че имайте в предвид това.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Е, за неработещи чистачки - могат да се хванат за палците. Поредната журналиситческа раздувка. Като започнат така с глупостите, и нямат спирка.

Коментар

ogi28b написа:
                        Е, за неработещи чистачки - могат да се хванат за палците. Поредната журналиситческа раздувка. Като започнат така с глупостите, и нямат спирка.
                        Оги, по време на дъжд или снеговалеж, САМО тогава, могат да те глобят за нарушение на чл.101 (3) 4. б) от ЗДвП с глоба от 50 до 150 лв на основание чл.179 (1) 4. от ЗДвП.Ако не вали дъжд или сняг - НЕ МОГАТ да те глобят.

Коментар

ogi28b написа:
                          Хайде пак журналистите виновни... КАТ имат пресцентър и подобни новини се цитират!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim - едно е от КАТ да имат пресцентър, и друго е всичко вестници, списания, марки, тото, да го огласят, и да го набиват в главите на хората. Така че И журналистите имат голям дял. Immortal - и аз това имах предвид - когато не вали дъжд или сняг, въобще не ми дреме дали ми работят чистаките. За това дали работят - достатъчно е талонът за преминат ГТП. Там тези неща ги проверяват.

Коментар

Колеги не знам дали КАТ или журналистите преиграват но миналата година два пъти ме удрят тарикати с изтрити зимни гуми.И по-точно на единия гумите бяха на поне 5 сезона а другия нямаше такива.И двата удара притова бяха на сух асвалт и при сравнитерно ниска скорос имайки предвет пътните условия.Така ,че аз съм твардо за тези проверки и този контрол стига да не се опорочат нещата от страна на КАТ. А относно веригите досега нолкото пъти съм ползвал такова чуто съм страдал.

Коментар

Никой не може да те задължи да караш с чисто нови гуми, или гуми на по-малко от 5 сезона, или 8 сезона, или 2 сезона. Също така никой не може да те задължи изобщо да имаш зимни гуми. Така че и при двата удара - липсата на зимни гуми или гуми на 5 сезона не е причина за катастрофа. Така че дори и ти да си ЗА тези проверки - какво точно ще правят - гледат ДОТ-а? Или ще гледат дали пише "зимна гума, лятна гума" ?Засега ти остава единствено да се чудиш на противоречията в закона, и да се надяваш повече да не попадаш на такива тарикати. Които за съжаление са били в рамките на закона.

Коментар

Working...
                                X