Не знам какво са имали предвид в статията, там пишеше само СНЯГ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
Значи AutoBild минава в графата "жълти списания" :D Помня миналата година един приятел си взе автомобил, който беше с летни гуми, а снега го завари неподготвен. Трябваше да отидем на един рожден ден, в заведение намиращо се в Подуене/Гео Милев, а времето беше много мизерно, като на някой места имаше натрупал сняг, а на други беше станало киша - като тръгнахме да се катерим от бул.Ситняково.. обикаляхме като идиоти от уличка на уличка, където е по-малко стръмно само и само да се изкатерим до заведението. Ако не се лъжа в крайна сметка минахме покрай ст.Академик, там където нямаше почти никакъв сняг. Голямо боксуване падна Закъсняхме с около час Мисля, че този френд вече никога няма да кара с летни гуми през зимата :DОтделно от това, тази събота си взех нови зимни гуми: Dunlop Winter Sport 3D и в момента колата се държи невероятно и няма място за сравнение с летнитеFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Тя работата стана така.Утре ми се налага да пътувам за В.Търново.1.Отивам до аптека и купувам 4 маски за семейството и тамифлу.2.Обувам Мареата с 4 броя вериги.3.Качваме се и поставяме коланите както и маските на лицето.4.Спира ни КАТ и ни гледа умно вътре 4 индивида с маски и колани ,а колата с вериги шляпа по асфалта.5.Стигаме средата на прохода Шипка и о чудо някакъв бастун с неподходящи гуми закъсал и блокирал движението.6.Стоим 2 часа и хрупаме солети като ги пъхаме под маската за да ги дъвчем.7.Най-после след 7 часа приситигаме във В.Търново и утре трябва да предвидим също толкова за връщане за да може в понеделник да сме на работа респективно училище.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Kuku написа:Едно време дядо ми даже пролетни и есенни гуми слагаше на каруцатаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Immortal написа:Обаче за една зима 2 от гумите заминаха - направиха балони и ги махнах. Каучукът им е много мек, нямат добър борд, и бабуните от лед през зимата ги съсипват.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
ele написа:Kuku написа:Едно време дядо ми даже пролетни и есенни гуми слагаше на каруцата
Коментар
-
perlsite написа:Immortal написа:Обаче за една зима 2 от гумите заминаха - направиха балони и ги махнах. Каучукът им е много мек, нямат добър борд, и бабуните от лед през зимата ги съсипват.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар