Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам какво са имали предвид в статията, там пишеше само СНЯГ.

Коментар

Значи AutoBild минава в графата "жълти списания" :D Помня миналата година един приятел си взе автомобил, който беше с летни гуми, а снега го завари неподготвен. Трябваше да отидем на един рожден ден, в заведение намиращо се в Подуене/Гео Милев, а времето беше много мизерно, като на някой места имаше натрупал сняг, а на други беше станало киша - като тръгнахме да се катерим от бул.Ситняково.. обикаляхме като идиоти от уличка на уличка, където е по-малко стръмно само и само да се изкатерим до заведението. Ако не се лъжа в крайна сметка минахме покрай ст.Академик, там където нямаше почти никакъв сняг. Голямо боксуване падна Закъсняхме с около час Мисля, че този френд вече никога няма да кара с летни гуми през зимата :DОтделно от това, тази събота си взех нови зимни гуми: Dunlop Winter Sport 3D и в момента колата се държи невероятно и няма място за сравнение с летните
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Тя работата стана така.Утре ми се налага да пътувам за В.Търново.1.Отивам до аптека и купувам 4 маски за семейството и тамифлу.2.Обувам Мареата с 4 броя вериги.3.Качваме се и поставяме коланите както и маските на лицето.4.Спира ни КАТ и ни гледа умно вътре 4 индивида с маски и колани ,а колата с вериги шляпа по асфалта.5.Стигаме средата на прохода Шипка и о чудо някакъв бастун с неподходящи гуми закъсал и блокирал движението.6.Стоим 2 часа и хрупаме солети като ги пъхаме под маската за да ги дъвчем.7.Най-после след 7 часа приситигаме във В.Търново и утре трябва да предвидим също толкова за връщане за да може в понеделник да сме на работа респективно училище.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз имах на Темпрата с подобни гуми Дънлоп (дали не бяха същите). Абсолютно си прав за поведението им на пътя. Колата беше като залепнала.Обаче за една зима 2 от гумите заминаха - направиха балони и ги махнах. Каучукът им е много мек, нямат добър борд, и бабуните от лед през зимата ги съсипват.

Коментар

@ Торнадо -

Коментар

Immortal написа:
              @ Торнадо -
              Забравих да допълня ,че за въпросното пътуване съм похарчил 20 % от месечния бюджет за гориво,храна,маски и.т.н без да упоменавам число.

Коментар

Едно време дядо ми даже пролетни и есенни гуми слагаше на каруцата

Коментар

Kuku написа:
                  да бе, ами магарето? :D Иначе - хората имат вериги, ама не знаят как да ги сложат . А днес гледах едни текстилни вериги - някой дали ги е ползвал?
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Immortal написа:
                    Обаче за една зима 2 от гумите заминаха - направиха балони и ги махнах. Каучукът им е много мек, нямат добър борд, и бабуните от лед през зимата ги съсипват.
                    Кой знае къде ги произвеждат... В момента съм с 185/65R15 - твойте по-високо/ниско профилни ли са? До сега не ми се е случвало да имам балони.. но това което слагам зиме/лете бяха 195/60R15, но този път реших да пробвам малко по-различни пропорции.
                    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

ele написа:
                      Kuku написа:
                      да бе, ами магарето? :D Иначе - хората имат вериги, ама не знаят как да ги сложат . А днес гледах едни текстилни вериги - някой дали ги е ползвал?
                      Тамън научи магарето да не яде и то урмЕ Какъв цвят бяха веригите?

Коментар

perlsite написа:
                        Immortal написа:
                        Обаче за една зима 2 от гумите заминаха - направиха балони и ги махнах. Каучукът им е много мек, нямат добър борд, и бабуните от лед през зимата ги съсипват.
                        Кой знае къде ги произвеждат... В момента съм с 185/65R15 - твойте по-високо/ниско профилни ли са? До сега не ми се е случвало да имам балони.. но това което слагам зиме/лете бяха 195/60R15, но този път реших да пробвам малко по-различни пропорции.
                        В момента не помня какви бяха като размер, макар че двете дефектни още са в гаража.Ето така изглеждаха:http://www.bgphoto.net/photos/21031/...3394282500.JPGhttp://www.bgphoto.net/photos/21031/...3531470000.JPG

Коментар

Kuku написа:
                          Какъв цвят бяха веригите?
                          Черни на жълти ивици, има ги в практикер.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не стаа - червените са най-яки

Коментар

Kuku написа:
                              Не стаа - червените са най-яки
                              В какъв смисъл?
                              Прикачени файлове

Коментар

Шегувам се

Коментар

Working...
                                X