Всъщност едната е, но не е предна, а задна, и е износена заради "разкрачване" на задницата (типично за италианките). Но смисълът на питането ми е принципно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
Някой е кихнал малко пари и журналята са се развихрили и опа печалби за автоцентовете , и за някой полицай , ако попаднат на балами... http://vbox7.com/play:b9c152c6 ето изгледайте това...Не знам заради камерата ли бяха толкова любезни полицайте ама такова трябва да е тяхното отношение винаги.Това е 3та серий - интересни са ми другите му спирания за какво са муLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Immortal написа:Всъщност едната е, но не е предна, а задна, и е износена заради "разкрачване" на задницата (типично за италианките). Но смисълът на питането ми е принципно.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
ogi28b написа:Е щом има изискване за минимум, то се мери минимума, значи там където ти е най-малък грайфера. Щом има място, на което може да се измери по-малко от 1.6 мм, значи вече си под нормата. Нищо че в другия край имаш 3-4.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Всеки производител на гуми слага на няколко места протектор (или нещо друго не знам как да го нарека), който сигнализира при изтриване на гумата. Може да е разположен на 1 или на 2мм. Само и единствено по това може да се заключава че гумата е негодна. Щом така е решил производителя така трябва да бъде.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Джип с летни гуми препречи пътя за Пампорово
"Гражданска защита" изтегля джип, аварирал на пътя Смолян-Пампорово. Джипът бил с летни гуми и заради падналия сняг се завъртял и препречил пътя.В цялата област Смолян автомобилите трябва да се движат с вериги. Временно е спряно преминаването на тежкотоварни автомобили с ремаркета и полуремаркета през проходите Превала, Рожен и Пампорово.Заради силния снеговалеж същото ограничение е въведено за прохода Предела.Повече от два часа беше блокирано движението по пътя Кюстендил-Радомир, след като ТИР излезе от шосето и ремаркето му препречи пътя.Ремаркето вече е отстранено и движението е нормално. dnes.bgХайде... започна се... Интересно дали се налагат глоби на водачи заради чиято немърливост се блокират пътища?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Джип с летни гуми препречи пътя за Пампорово
Vladim написа:"Гражданска защита" изтегля джип, аварирал на пътя Смолян-Пампорово. Джипът бил с летни гуми и заради падналия сняг се завъртял и препречил пътя.В цялата област Смолян автомобилите трябва да се движат с вериги. Временно е спряно преминаването на тежкотоварни автомобили с ремаркета и полуремаркета през проходите Превала, Рожен и Пампорово.Заради силния снеговалеж същото ограничение е въведено за прохода Предела.Повече от два часа беше блокирано движението по пътя Кюстендил-Радомир, след като ТИР излезе от шосето и ремаркето му препречи пътя.Ремаркето вече е отстранено и движението е нормално. dnes.bgХайде... започна се... Интересно дали се налагат глоби на водачи заради чиято немърливост се блокират пътища?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Преди няколко дни разглеждах новия брой на AutoBild, в който имаше обзор на няколко марки зимни гуми. Бяха сравнявани помежду си, както и с "всесезонни" гуми и "летни" гуми, без уточняване на марка. Във всички случаи, с изключение на шофиране на СНЯГ, летните гуми ги даваха с далеч по-добри показатели.Подобни тестове миналата година коментирахме и тук, колегата pinko беше дал подобни резултати.
Коментар
-
Immortal написа:Във всички случаи, с изключение на шофиране на СНЯГ, летните гуми ги даваха с далеч по-добри показатели.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар