Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е как не знаеш зимни или летни? Не пише ли на вентила? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Чшш, глей ся как оспамихте темата и после, по дефолт, аз ще го отнеса!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

ls1 написа:
        Е как не знаеш зимни или летни? Не пише ли на вентила? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
        И ти си в грешка, пише какви са от вътрешната страна на гумата, но за целта ще трябва да вдигнеш колата на крик, да си свалиш джантата, след което да демонтираш гумата от джантата и четеш /за всеки случай пиша, че горе написаното е шега, защото някой току виж си демонтирал гумата/Извън шегите, зимни гуми си купих чисто нови, защото със снега шега не бива, но пък летните са ми втора ръка, което също не е правилно, защото пък лятото скоростите са доста по високи и там пак трябва да сме подковани добре като става дума за гуми
        punto HGT

Коментар

emzo написа:
          Kuku написа:
          Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми
          Аре малко да ти сипя и аз Имаш пари за кви ли не глупости, а не и за свежи гуми.Стискам палци да изкараш безаварийно зимата.Не че и аз не карам със стари гуми, но не са 9г. пластмаса.
          Е, па сипи - аз сутрим винаги съм гладен За тая кола не ми се дават пари - тя е резервна Ако нямам ПТП през годината, все едно не съм карал кола

Коментар

Kuku написа:
            Ако нямам ПТП през годината, все едно не съм карал кола
            Ужас! До къде стигнахме! Тогава да се радваме, че сме живи по Коледа и да даваме курбан по Нова година!
            Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
            X