Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    jorko написа:
    nikolovvd написа:
    То и аз гледам един Опел кабриолет цяло лято със зимни гуми и сега е с тях. Мислиш ли че има гуми? Ако го спрат ще отърве глобата, но дали, ако се наложи да спре ще отърве катастрофата?
    Очевидно най-доброто решение е всяка кола да има екип техници и набор гуми за всякакво "време" - зимно студено, зимно топло, лятно студено, лятно топло, зимно студено с дъжд, лятно след дъжд, лятно по време на дъжд, лятно при силен дъжд, зимно след бързо захлаждане след лятно и след суша без дъжд, лятно през ноември, но със сняг на сутринта, зимно при студ и сняг, същото без сняг, същото при киша от снегопочистващите фирми, а в малките улички утъпкан на коловози сняг .... минимум средно статистичести ТИР ще е необходим... ама и за него ще трябват гуми за същите условия, иначе ще изостава от колата
    Какво МПС е ТИР Също така няма да е лошо да разбереш преди да пишеш.... какви гуми се предлагат за автобуси.....
    Брей, че си сериозен ... човек не може и да се опита да се пошегува...

Коментар

Kuku написа:
      style34 написа:
      ....
      Значи, пак ме изкарахте от най-пробитите цървули, щом имам 8 годишни ЗИМНИ гуми с 5мм. грайфер - това е най-лошия вариант ВО, ае да правим клипчета по празниците....
      Хайде.Днес ставам и гледам, че тази нощ пак е валяло някакъв сняг.Надявам се на уличката да са останали 1-2 сантиметра сняг за клипчетата. Утре през деня как си?Аз съм болен, но за шоуто що не.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Имам сто хиляди задачи преди почивните дни. Най-рано в неделя ще съм свободен. А и няма смисъл да те измъчвам болен.Ще ти пиша и ще се разберем

Коментар

Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми спрях на бул.Габрово (светофара на Кауфланд), а колегата зад мен с чисто новите си миналогодишни зимни гуми не можа да спре сам и трябваше да му помагам с багажник :DКак стана така не знам.... заедно тръгнахме от светофара на бул.Сливница и на следващия светофар, той като видя, че има коли в лентата за ляв завой реши да се престрои зад мен, но тогава вече трябваше да спираме Добре, че не бях с летни гуми.... :D

Коментар

Ако ти си карал с 30 и си спрял, а той е карал с 50 е нормално да не може. Случаи на коли, които спират в други коли има и през лятото, а уж няма сняг....
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Kuku написа:
              Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми спрях на бул.Габрово (светофара на Кауфланд), а колегата зад мен с чисто новите си миналогодишни зимни гуми не можа да спре сам и трябваше да му помагам с багажник :DКак стана така не знам.... заедно тръгнахме от светофара на бул.Сливница и на следващия светофар, той като видя, че има коли в лентата за ляв завой реши да се престрои зад мен, но тогава вече трябваше да спираме Добре, че не бях с летни гуми.... :D
              абе Кики кво ги правиш тия коли ,всичките ги блъскаш за норматив :D неприятна случка дано всичко е ок
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Kuku написа:
                Добре, че не бях с летни гуми.... :D
                Всъщност, ако беше с летни гуми, тоя отзад нямаше да те блъсне!!!!Щото ти щеше да спреш маааалко по-напред.

Коментар

Иронията не се ли усеща достатъчно силно
                  style34 написа:
                  Ако ти си карал с 30 и си спрял, а той е карал с 50 е нормално да не може. Случаи на коли, които спират в други коли има и през лятото, а уж няма сняг....
                  Е, хайде сега - няма как да тръгнем заедно от светофара, аз да карам по-бавно, а той да се престроява зад мен
                  tomazo написа:
                  абе Кики кво ги правиш тия коли ,всичките ги блъскаш за норматив :D неприятна случка дано всичко е ок
                  То не беше удар, просто си спря в моята броня - одраска моята боя и счупи своята решетката - аз това изобщо не го броя По-интересното в случая е, че аз не мога да тръгвам и да спирам....

Коментар

Е щом е така, утре хвърлям чехлите с ДОТ 4212 и почвам да търся едни отлежали
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Гуми с опит :D

Коментар

Имат висок левъл и много мана

Коментар

Kuku написа:
                          Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми
                          Аре малко да ти сипя и аз Имаш пари за кви ли не глупости, а не и за свежи гуми.Стискам палци да изкараш безаварийно зимата.Не че и аз не карам със стари гуми, но не са 9г. пластмаса.
                          Airfan написа:
                          Имат висок левъл и много мана
                          И антислип спел
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Kuku написа:
                            Гуми с опит :D
                            Не, Кики, това са гуми със стаж. ...бе аз имам едни гуми за продаване...ама не знам какви са.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka написа:
                              ...бе аз имам едни гуми за продаване...ама не знам какви са.
                              Започни офертата с това че са кръгли, с дупка посредата и май са гумени - ама не си сигурна, ако не са, значи със сигурност са пластмасови.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Стига, бе лигня. Имах предвид, че не знам дали са зимни или летни.Ааа, мое и някое бартерче да направим.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X