chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
Kuku написа:style34 написа:....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми спрях на бул.Габрово (светофара на Кауфланд), а колегата зад мен с чисто новите си миналогодишни зимни гуми не можа да спре сам и трябваше да му помагам с багажник :DКак стана така не знам.... заедно тръгнахме от светофара на бул.Сливница и на следващия светофар, той като видя, че има коли в лентата за ляв завой реши да се престрои зад мен, но тогава вече трябваше да спираме Добре, че не бях с летни гуми.... :D
Коментар
-
Kuku написа:Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гуми спрях на бул.Габрово (светофара на Кауфланд), а колегата зад мен с чисто новите си миналогодишни зимни гуми не можа да спре сам и трябваше да му помагам с багажник :DКак стана така не знам.... заедно тръгнахме от светофара на бул.Сливница и на следващия светофар, той като видя, че има коли в лентата за ляв завой реши да се престрои зад мен, но тогава вече трябваше да спираме Добре, че не бях с летни гуми.... :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Иронията не се ли усеща достатъчно силноstyle34 написа:Ако ти си карал с 30 и си спрял, а той е карал с 50 е нормално да не може. Случаи на коли, които спират в други коли има и през лятото, а уж няма сняг....tomazo написа:абе Кики кво ги правиш тия коли ,всичките ги блъскаш за норматив :D неприятна случка дано всичко е ок
Коментар
-
Kuku написа:Преди час и нещо, аз с моите вече 9 /ДЕВЕТ/ годишни зимни гумиAirfan написа:Имат висок левъл и много манаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Irka написа:...бе аз имам едни гуми за продаване...ама не знам какви са.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар