Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В понеделник видях на доста тарикати с летни гуми как си бяха потрошили колите и зарязали в канавката. Според мен трябва да има в закона и текст за задължителна смяна на гуми за зимния сезон или яки санкции. Гледам колко философи има тук ама ако на някой от тия с летните му се случи да му излезне едно дете на пътя да го видя къде ще се дене с шейната си и кво ще изпита. А ако помисли че може друг такъв умник с летни удари детето му защото не може да спре.
    Обичам си работата.

Коментар

Valentin_V написа:
      В понеделник видях на доста тарикати с летни гуми как си бяха потрошили колите и зарязали в канавката. Според мен трябва да има в закона и текст за задължителна смяна на гуми за зимния сезон или яки санкции. Гледам колко философи има тук ама ако на някой от тия с летните му се случи да му излезне едно дете на пътя да го видя къде ще се дене с шейната си и кво ще изпита. А ако помисли че може друг такъв умник с летни удари детето му защото не може да спре.
      Това го кажи на някой покрай морето дето вижда сняг за 2 дена в годината и ще ти възрази на 100%.Кажи къде е смисъла,ако си ползвам колата основно в Бургас да ме задължават да купувам зимни гуми?
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Тя и застраховката не ти трябва за цяла година-само като се блъснеш ама...А пък за тия дето твърдят,че летните гуми били по-добре от зимните,че даже и на лед направо да си хвърлят книжките.
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
          BO написа:
          Ето един тест различно от "само и единствено на сняг":http://www.youtube.com/watch?v=GlYEMH10Z4s
          Е то леда е степен след снега, така че се подразбира, никой не очаква обратното.....
          По абсолютно същата логика водата е степен преди снега.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ако някой със зимни гуми сгази дете или удари друг със зимни гуми?Простено му е, защото е сменил гумите?Мооооооооооля ви се....

Коментар

BO написа:
              ФЕРАРИСТ написа:
              BO написа:
              Ето един тест различно от "само и единствено на сняг":http://www.youtube.com/watch?v=GlYEMH10Z4s
              Е то леда е степен след снега, така че се подразбира, никой не очаква обратното.....
              Ок, ще се коригираме ако ще издребняваме - "Зимните гуми са по добри от летните и всесезонните, само и единствено на сняг и лед".......[/u]
              Alfa 156 2.0 TS
              Alfa 156 20VTurbo
              Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
              Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                BO написа:
                ФЕРАРИСТ написа:
                BO написа:
                Ок, ще се коригираме ако ще издребняваме - "Зимните гуми са по добри от летните и всесезонните, само и единствено на сняг и лед".......[/u]
                Те не претендират и за повече

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Аз пък продължавам да твърдя, че на леда всички сме равни

Коментар

Основен фактор си остава задкормилното устройство, а второстепенен са гумите .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Kuku написа:
                      Аз пък продължавам да твърдя, че на леда всички сме равни
                      Вземи да покараш на лед и тогава продължавай да твърдиш.Защото дори и при леда има някакво сцепление ,това не ти е космоса.

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

коцев написа:
                        Точно . Как аз с моят протрит Контенентал, нито ми буксува, нито ABS се включва? Някой има ли обяснение?

Коментар

коцев написа:
                          Мда и точно затова тези с по-малко опит като мен например е по-добре да са със зимни гуми Може и да имам няколко стотин хиляди км вече, но годините са ми малко и не се взимам прекалено на сериозно

Коментар

Според тия пичове не е баш така - обърнете внимание на втората част от теста - на мокро...http://www.youtube.com/watch?v=elP_34ltdWI

Коментар

И сега какво - лятната гума е баш като зимната, ама лятоска! И задкормино устройство, дето ми ги хвърля тия в очите - да има да взема!Жоро, мани ги тия от клипа, те не могат да карат с летни гуми зимата!
                              Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Абе сега ние на тестове ли ще вярваме или на колегите дето карат с летни гуми
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X