явно не карате ски с това +1 за Immortal
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
Струва ми се отивате от едната крайност, в другата. Просто зимната гума ти дава предимство на снега, и винаги е по-добра от лятната. Малко или много по-добра няма значение . Той и баща ми беше карал само с летни през живота, едвам го навих да си вземе две зимни предни. Купи си две зини гуми Тигар, евтиниджос, ама нови. Вика друго е, сега задницата ми бега. Отиде и си купи още две .Относно закона и полицаите, нека мерят грайфера. Преди години, докато пътувах с един автобус, ни хвана сняг. Шофьора спря, нямаше кураж да кара на 2-3 см сняг. Като излязохме на по цигара, с право се беше притеснил човека. Задните гуми имаха само помен от грайфер, галоши в пълната смисъл на думата. Това преди 10 години някъде, контрол никакъв.
Коментар
-
ele написа:Нормално е спирането с летни гуми. Освен това не поднася. Мисля, че не е много правилно да се представя карането с летни гуми през зимата в черни краски - все едно си *** престъпника. Освен това огледайте се да видите зимните гуми, с които са се накичили - всяка трета е стара с пукнатини, ама с грайфер!!!! - тя по-безопасна ли е? +1 за ImmortalThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
tomazo написа:явно не карате ски с това +1 за ImmortalFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:tomazo написа:явно не карате ски с това +1 за Immortalфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Абе зимната гума си е зимна, преди години и аз ги говорих същите приказки как може и с летни. Може, вярно е, аз зимна гума сложих на колата си 2008 год за сефте, 6 зими все съм си карал с летни, става си, ама изисква доста повече усилия от със зимните. Откакто слязох смазан от 13 часово каране с летни гуми, а бяхме 2 коли и аз с 60 едва я удържах, другата поддържаше 80 без да се товари шофьора, после си взех зимни гуми и се родих.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Immortal написа:Шофирането в зимни условия НЕ Е за всеки.Зимните гуми не правят вълшебства, нито пък летните са опасни през зимата, ако знаеш как да караш с тях.Знам от ЛИЧЕН ОПИТ.Не ми се е случвало да не мога да тръгна отнякъде или да не мога да спра. С летни или зимни гуми.Ей от тука излязох без да превъртя гуми, без вериги, без помощ, а колега от форума (няма да го казвам кой е), чиято кола беше ПРЕД моята, си накъса веригите и едвам излезе с бутане.Не казвам, че съм големия велик шофьор, ама айде стига с тия зимни и летни гуми. Те са само 10, айде, 20% от цялата ситуация.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Forsaken написа:tomazo написа:явно не карате ски с това +1 за ImmortalVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
krasio_79bs написа:Immortal написа:Не ми се е случвало да не мога да тръгна отнякъде или да не мога да спра. С летни или зимни гуми.
Коментар
-
E, много ясно, че който не може да кара нищо не го спасява. Въпросът е, че при равни други условия, зимата, зимната е гума е плюс пред лятната. Факт, в който виждам доста колеги са се убедили от опит, включително и аз. Даже ако не умееш да шофираш добре е задължително да си със зимни гуми.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар