emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
emzo написа:Тъпите журналя одеве казаха, че гумите трябва да са с грайфер минимум 16ммFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Един 3 тона бус вчера щеше да ми направи Стилото на скейтборд.С тръгването напред на наклон тръгна назад.Тази година зимните ми гуми ми изглеждаха по-твърди от обикновено. Ако са седели на около 20 градуса, кофти ли е за тях?Питам, щото скоро пуснаха парното, а в гаража има, освен това през лятото не е студено там като в мазето, но не е и горещина.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Един 3 тона бус вчера щеше да ми направи Стилото на скейтборд.Ако са седели на около 20 градуса, кофти ли е за тях?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Аз пък вчера за първи път чух по телевизията, журналист да казва точно както си е в закона.Мисля, че по Нова телевизия. Каза си, че грайфера трябва да е 1.6мм и не могат да ти направят нищо ако си с летни гуми, защото в закона няма изискване да си със зимни.Също между другото онзи ден, когато валеше снега доказах, че една кола 4х4 с летни гуми може да изкара снежен наклон по-добре от кола на предно със зимни гуми.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Шофирането в зимни условия НЕ Е за всеки.Зимните гуми не правят вълшебства, нито пък летните са опасни през зимата, ако знаеш как да караш с тях.Знам от ЛИЧЕН ОПИТ.Не ми се е случвало да не мога да тръгна отнякъде или да не мога да спра. С летни или зимни гуми.Ей от тука излязох без да превъртя гуми, без вериги, без помощ, а колега от форума (няма да го казвам кой е), чиято кола беше ПРЕД моята, си накъса веригите и едвам излезе с бутане.Не казвам, че съм големия велик шофьор, ама айде стига с тия зимни и летни гуми. Те са само 10, айде, 20% от цялата ситуация.
Коментар
-
А спирането как е? Всички тестове как едните гуми имат с Х метра по-къс спирачен път от други са манипулирани ли? Не можете да ме убедите, че при -30 градуса меката зимна гума не е по-добра от станалата на пластмаса лятна.Миналата зима имах 2 чисто нови зимни предни на Фиата и 2 на много години всесезонни отзад, но с голям грайфер. Нито един път не закъсах - коловози, сняг до средата на номера на колата, без да чистя тръгвам и мачкам без проблем. Ама на улицата като натисна по-рязко спирачки и задницата тръгва пред мен. Колко завои съм издрифтил без никакво желание заради тази задница.....P.S. Тази зима взех 4 Dayton dw500 195/65/15 за 72 лв. бройката. На Фиата бях взел такива миналата зима и бях доволен. Марка на Бриджстоун , произведени в Италия. Живи и здрави 3 зими да ги търкалям се падат по 100 лева на зима. Един път да ме спасят от закъсване или удар мисля, че е супер инвестиция. И честно - не разбирам хора, които купуват коли за по 10-12 000 лева и си взимат гуми 2-ра ръка.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:А спирането как е? Всички тестове как едните гуми имат с Х метра по-къс спирачен път от други са манипулирани ли? Не можете да ме убедите, че при -30 градуса меката зимна гума не е по-добра от станалата на пластмаса лятна.Миналата зима имах 2 чисто нови зимни предни на Фиата и 2 на много години всесезонни отзад, но с голям грайфер. Нито един път не закъсах - коловози, сняг до средата на номера на колата, без да чистя тръгвам и мачкам без проблем. Ама на улицата като натисна по-рязко спирачки и задницата тръгва пред мен. Колко завои съм издрифтил без никакво желание заради тази задница.....P.S. Тази зима взех 4 Dayton dw500 195/65/15 за 72 лв. бройката. На Фиата бях взел такива миналата зима и бях доволен. Марка на Бриджстоун , произведени в Италия. Живи и здрави 3 зими да ги търкалям се падат по 100 лева на зима. Един път да ме спасят от закъсване или удар мисля, че е супер инвестиция. И честно - не разбирам хора, които купуват коли за по 10-12 000 лева и си взимат гуми 2-ра ръка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар