Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Тъпите журналя одеве казаха, че гумите трябва да са с грайфер минимум 16мм
    Това и аз го чух по новините на БТВ и ритах от смех по пода- направо спазми получих.Жена ми влиза и се уплаши какво става... Баси идиотите!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

emzo написа:
      Потвърждавам и аз го чух ама като са тъпи няма как.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

emzo написа:
        Намери телефона на Божидар Димитров, обади ме се да те включи в некоя археологическа експедиция
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Не можах да намеря по=нова тема бе Куни
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Абе да глобяват, не знам грайфер ли нямат, с летни гуми ли са... ама при -3градуса да не може да потеглят... че даже да ми свири сутринта в 7 някакъв идиот да се мръдна напред, макар че е червено за да не ми влезе в багажника, защото му блокирали колелата...

Коментар

Един 3 тона бус вчера щеше да ми направи Стилото на скейтборд.С тръгването напред на наклон тръгна назад.Тази година зимните ми гуми ми изглеждаха по-твърди от обикновено. Ако са седели на около 20 градуса, кофти ли е за тях?Питам, щото скоро пуснаха парното, а в гаража има, освен това през лятото не е студено там като в мазето, но не е и горещина.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Е не вярвам 20 градуса да са проблем при положение,че не са търкаляни на такива температури.
                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Ама то и това 1.6 мм пък грайфер ли е? Поне 3-4 мм трябва да го направят. Макар че и 6 да е, като гумата е ДОТ 05 все тая...
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

GTipo написа:
                    Един 3 тона бус вчера щеше да ми направи Стилото на скейтборд.Ако са седели на около 20 градуса, кофти ли е за тях?
                    Фиатите са достатъчно здрави! Виждал съм удярено Авео от Браво в дъждовно време на светофар по бул.Сливница. Багажника се бе преместил до предните седалки, а на Бравото му нямаше почти нищо!На гумите нищо им няма. Проблема щеше да настъпи, ако ги караш при 20 градуса, защото тогава температурата на асфалта при слънце е поне 30-35 градуса и отделно от триенето в движение температурата може да достигне до 50-60 градуса
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

Много ги мислите, момчета....

Коментар

Вчера на Околовръстното под Бояна имаше десетина полицаи, спираха наред и един наистина мереше грайферите.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Аз пък вчера за първи път чух по телевизията, журналист да казва точно както си е в закона.Мисля, че по Нова телевизия. Каза си, че грайфера трябва да е 1.6мм и не могат да ти направят нищо ако си с летни гуми, защото в закона няма изискване да си със зимни.Също между другото онзи ден, когато валеше снега доказах, че една кола 4х4 с летни гуми може да изкара снежен наклон по-добре от кола на предно със зимни гуми.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Шофирането в зимни условия НЕ Е за всеки.Зимните гуми не правят вълшебства, нито пък летните са опасни през зимата, ако знаеш как да караш с тях.Знам от ЛИЧЕН ОПИТ.Не ми се е случвало да не мога да тръгна отнякъде или да не мога да спра. С летни или зимни гуми.Ей от тука излязох без да превъртя гуми, без вериги, без помощ, а колега от форума (няма да го казвам кой е), чиято кола беше ПРЕД моята, си накъса веригите и едвам излезе с бутане.Не казвам, че съм големия велик шофьор, ама айде стига с тия зимни и летни гуми. Те са само 10, айде, 20% от цялата ситуация.

Коментар

А спирането как е? Всички тестове как едните гуми имат с Х метра по-къс спирачен път от други са манипулирани ли? Не можете да ме убедите, че при -30 градуса меката зимна гума не е по-добра от станалата на пластмаса лятна.Миналата зима имах 2 чисто нови зимни предни на Фиата и 2 на много години всесезонни отзад, но с голям грайфер. Нито един път не закъсах - коловози, сняг до средата на номера на колата, без да чистя тръгвам и мачкам без проблем. Ама на улицата като натисна по-рязко спирачки и задницата тръгва пред мен. Колко завои съм издрифтил без никакво желание заради тази задница.....P.S. Тази зима взех 4 Dayton dw500 195/65/15 за 72 лв. бройката. На Фиата бях взел такива миналата зима и бях доволен. Марка на Бриджстоун , произведени в Италия. Живи и здрави 3 зими да ги търкалям се падат по 100 лева на зима. Един път да ме спасят от закъсване или удар мисля, че е супер инвестиция. И честно - не разбирам хора, които купуват коли за по 10-12 000 лева и си взимат гуми 2-ра ръка.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                                А спирането как е? Всички тестове как едните гуми имат с Х метра по-къс спирачен път от други са манипулирани ли? Не можете да ме убедите, че при -30 градуса меката зимна гума не е по-добра от станалата на пластмаса лятна.Миналата зима имах 2 чисто нови зимни предни на Фиата и 2 на много години всесезонни отзад, но с голям грайфер. Нито един път не закъсах - коловози, сняг до средата на номера на колата, без да чистя тръгвам и мачкам без проблем. Ама на улицата като натисна по-рязко спирачки и задницата тръгва пред мен. Колко завои съм издрифтил без никакво желание заради тази задница.....P.S. Тази зима взех 4 Dayton dw500 195/65/15 за 72 лв. бройката. На Фиата бях взел такива миналата зима и бях доволен. Марка на Бриджстоун , произведени в Италия. Живи и здрави 3 зими да ги търкалям се падат по 100 лева на зима. Един път да ме спасят от закъсване или удар мисля, че е супер инвестиция. И честно - не разбирам хора, които купуват коли за по 10-12 000 лева и си взимат гуми 2-ра ръка.
                                Нормално е спирането с летни гуми. Освен това не поднася. Мисля, че не е много правилно да се представя карането с летни гуми през зимата в черни краски - все едно си *** престъпника. Освен това огледайте се да видите зимните гуми, с които са се накичили - всяка трета е стара с пукнатини, ама с грайфер!!!! - тя по-безопасна ли е? +1 за Immortal
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X