Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Настилка застлана с листа - коя гума ще се справи по-добре?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=nTDNL...layer_embedded
      Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
        http://www.youtube.com/watch?v=nTDNLUzjkpg&feature=player_embedded
        Ей пуснах го това в темата за вериги и айде във всички теми.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ogi28b написа:
          Vladim - едно е от КАТ да имат пресцентър, и друго е всичко вестници, списания, марки, тото, да го огласят, и да го набиват в главите на хората. Така че И журналистите имат голям дял...
          Виж, ако визираш свинският грип бих се съгласил, но това, че информацията от КАТ се преекспонира от журналистите мисля, че не си прав! А отностно зимните гуми... всеки сам прави избора си. Аз съм се убедил в ползата от тях и скоро няма да ги сменя с всесезонни. А, ако случайно някой с летни гуми, или галошки ме нацели зимата... ще го направя цветен преди да дошла полицията! :D
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

trace написа:
            Едни ей такива вериги ви трябват http://vbox7.com/play9ad0ccc
            Все едно гледам Такси 3
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Има още, и ако предизвикаш задръстване щяло да има някакви предвидени санкции.
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Колеги няма да споря с вас защото няма смисъл, но влезте в един форум за мотоциклети и там прочетете какво почва да става когато изстива асфалта и тогава ми казвайте, че лятна маркова е по добра от зимна каквато и да била (не слагам китайските боклуци)

Коментар

Vladim написа:
                  А, ако случайно някой с летни гуми, или галошки ме нацели зимата... ще го направя цветен преди да дошла полицията! :D
                  Твърдо настоявам да ми отговориш на следния въпрос - А ако те нацепи някой с чисто нови зимни гуми?Много ми е интересно, как хората успяват с вирусоносителна сила да придават основно значение на странични фактори Същата работа са и тия маски дето ги носят по улиците Чаве, ае да не сравняваме автомобилни с мотоциклетни гуми П.П.ПАК ще ви призова, нека НЕ започваме този спор!!!

Коментар

Vladim написа:
                    А, ако случайно някой с летни гуми, или галошки ме нацели зимата... ще го направя цветен преди да дошла полицията! :D
                    Значи ако някой те "нацепи", слизате от колите, мерите грайфера на гумите, и ако неговия е по-голям :D, той те "прави цветен", така ли? Големи побойници има тука, ужас, и в тази тема стана страшно... Плюйте си в пазвата...
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      Значи ако някой те "нацепи", слизате от колите, мерите грайфера на гумите, и ако неговия е по-голям :D, той те "прави цветен", така ли? Големи побойници има тука, ужас, и в тази тема стана страшно... Плюйте си в пазвата...
                      Побойници много, а хора неразбиращи от майтап малко! :D Днес пак медиите тръбят, че полицаите започват да глобяват дано на някои хора им уврат главите не, че не видях патрулка с един светещ фар... :D А иначе, както спомена един колега по-горе лансира се инрофмация, че и водачи, които задръстват пътя заради лоши гуми ще бъдат глобявани.
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                        style34 написа:
                        Побойници много, а хора неразбиращи от майтап малко! :D
                        Аааа сега като каза, верно, че много смешно било :D
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Vladim написа:
                          ...не видях патрулка с един светещ фар... :D
                          Хващам се за думите ти и искам отдавна да напиша, че полицейските коли си карат БЕЗ фарове, а да не говорим че съм си поставил за цел да видя поне един полицай с колан и досега НИТО ЕДИН такъв няма. Нито водача, нито пътника до него, да не говорим за задните седалки на патрулката! Законът всеки път казваме че е за всички. Но кой следи длъжностните лица дали го спазват - тези, които ще ни глобяват за това Е как тогава искаме всеки от нас да е изряден като не сме възпитани на ред и отговорност, а да демонстрираме празно самочувствие? Изряден ли си - все едно си зубрача в училище Ако не си - тогава си тарикат! Казвам го по принцип, без връзка с никой от вас!

Коментар

Vladim написа:
                            ...Днес пак медиите тръбят, че полицаите започват да глобяват дано на някои хора им уврат главите не, че не видях патрулка с един светещ фар... :D
                            Днес дори една ми присветна с фарове да си запаля моите - егаси безочието Ма вярно често не ибават те самите да ги ползват през деня.
                            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Kuku написа:
                              Чаве, ае да не сравняваме автомобилни с мотоциклетни гуми
                              Защо Аз не виждам никаква разлика освен в самата форма на гумата и ако искаш да знаеш има и зимни гуми за мотоциклети.

Коментар

Онзи ден гледах по новините, че ще проверяват и за вода в чистачките. Още малко ще гледат дали имаме ароматизатори в колите, а парите от актовете къде отиват. Вместо да отиват за дупките по пътищата,те пълнят гушите на политиците.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X