Настилка застлана с листа - коя гума ще се справи по-добре?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
ogi28b написа:Vladim - едно е от КАТ да имат пресцентър, и друго е всичко вестници, списания, марки, тото, да го огласят, и да го набиват в главите на хората. Така че И журналистите имат голям дял...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
trace написа:Едни ей такива вериги ви трябват http://vbox7.com/play9ad0cccТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Vladim написа:А, ако случайно някой с летни гуми, или галошки ме нацели зимата... ще го направя цветен преди да дошла полицията! :D
Коментар
-
Vladim написа:А, ако случайно някой с летни гуми, или галошки ме нацели зимата... ще го направя цветен преди да дошла полицията! :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Значи ако някой те "нацепи", слизате от колите, мерите грайфера на гумите, и ако неговия е по-голям :D, той те "прави цветен", така ли? Големи побойници има тука, ужас, и в тази тема стана страшно... Плюйте си в пазвата...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Значи ако някой те "нацепи", слизате от колите, мерите грайфера на гумите, и ако неговия е по-голям :D, той те "прави цветен", така ли? Големи побойници има тука, ужас, и в тази тема стана страшно... Плюйте си в пазвата...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:...не видях патрулка с един светещ фар... :D
Коментар
-
Vladim написа:...Днес пак медиите тръбят, че полицаите започват да глобяват дано на някои хора им уврат главите не, че не видях патрулка с един светещ фар... :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Онзи ден гледах по новините, че ще проверяват и за вода в чистачките. Още малко ще гледат дали имаме ароматизатори в колите, а парите от актовете къде отиват. Вместо да отиват за дупките по пътищата,те пълнят гушите на политиците.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар