Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
ele написа:Kuku написа:Не стаа - червените са най-якиTornado написа:RoMeO_156_GTA написа:"За шофиране без вериги глобата е 20 лв. плюс пет контролни точки. "това не го разбрах ??? Автора на статията да не пише с такива недомлъвки , ами да пояснява малко !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ele написа:Princo написа:Съдейки по казаното от Торнадо,не са удачни !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ако мислят да не чистят тази година аз все пак виждам в това нещо позитивно:След 2 сезона развозване най-сетне ще си тествам веригите Според мен има надежда текстилните да са ефективни но дали качеството е задоволително е божа работа.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
ele написа:Kuku написа:Не стаа - червените са най-якиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:ele написа:Kuku написа:Не стаа - червените са най-якиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
От понеделник се започва якото дране от КАТ.Невключени фарове.Неаботещи чистачки.Износени гуми.Неизползване на колани.Всеки ще се натиска за място в предвид на кризата така ,че имайте в предвид това.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ogi28b написа:Е, за неработещи чистачки - могат да се хванат за палците. Поредната журналиситческа раздувка. Като започнат така с глупостите, и нямат спирка.
Коментар
-
Vladim - едно е от КАТ да имат пресцентър, и друго е всичко вестници, списания, марки, тото, да го огласят, и да го набиват в главите на хората. Така че И журналистите имат голям дял. Immortal - и аз това имах предвид - когато не вали дъжд или сняг, въобще не ми дреме дали ми работят чистаките. За това дали работят - достатъчно е талонът за преминат ГТП. Там тези неща ги проверяват.
Коментар
-
Колеги не знам дали КАТ или журналистите преиграват но миналата година два пъти ме удрят тарикати с изтрити зимни гуми.И по-точно на единия гумите бяха на поне 5 сезона а другия нямаше такива.И двата удара притова бяха на сух асвалт и при сравнитерно ниска скорос имайки предвет пътните условия.Така ,че аз съм твардо за тези проверки и този контрол стига да не се опорочат нещата от страна на КАТ. А относно веригите досега нолкото пъти съм ползвал такова чуто съм страдал.
Коментар
-
Никой не може да те задължи да караш с чисто нови гуми, или гуми на по-малко от 5 сезона, или 8 сезона, или 2 сезона. Също така никой не може да те задължи изобщо да имаш зимни гуми. Така че и при двата удара - липсата на зимни гуми или гуми на 5 сезона не е причина за катастрофа. Така че дори и ти да си ЗА тези проверки - какво точно ще правят - гледат ДОТ-а? Или ще гледат дали пише "зимна гума, лятна гума" ?Засега ти остава единствено да се чудиш на противоречията в закона, и да се надяваш повече да не попадаш на такива тарикати. Които за съжаление са били в рамките на закона.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар