emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
nikolovvd написа:То и аз гледам един Опел кабриолет цяло лято със зимни гуми и сега е с тях. Мислиш ли че има гуми? Ако го спрат ще отърве глобата, но дали, ако се наложи да спре ще отърве катастрофата?
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Знам че е не е фактор, но днес видях 3 леки катастрофи между двойки коли из снежния хаос в Зарето, и любопитното беше че всичките бяха с зимни гуми.......Нищо не съм казал, просто го отбелязвам като любопитен и неангажиращ факт......The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Отпред съм със зимни,а отзад с летни.Онзи ден като падна снега в Пловдив реших да я покарам да вида как е.За сега нито един път задницата не тръгна да играе ... Сега ще вида в други ден към СтЗ как ще е положението,че като гледам магистралите пак не са били почистени днес ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Аз пък понеже артисах с летни гуми с хубав грайфер и 1/2 комплект гуми с "всесезонно-зимен" рисунък - си поръчах нови зимни гуми, комплект, но на 14". И зимата взе, че ме изненада, щото зимните още не са дошли до Варна . Но пък колата е извън гаража и въпреки, че не смея да карам с тия с които съм в момента - поне не преча на никой и ще мога да я преобуя, когато ми пристигне поръчката. Може и да се похваля ако падне пак такъв снежец като днешнияSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
style34 написа:ФЕРАРИСТ написа:Знам че е не е фактор, но днес видях 3 леки катастрофи между двойки коли из снежния хаос в Зарето, и любопитното беше че всичките бяха с зимни гуми.......Нищо не съм казал, просто го отбелязвам като любопитен и неангажиращ факт......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
jorko написа:nikolovvd написа:То и аз гледам един Опел кабриолет цяло лято със зимни гуми и сега е с тях. Мислиш ли че има гуми? Ако го спрат ще отърве глобата, но дали, ако се наложи да спре ще отърве катастрофата?
Коментар
-
Kuku написа:style34 написа:....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар