явно не карате ски с това +1 за Immortal
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ с глоби за протрити зимни гуми - 50 лв.
Collapse
X
-
Струва ми се отивате от едната крайност, в другата. Просто зимната гума ти дава предимство на снега, и винаги е по-добра от лятната. Малко или много по-добра няма значение. Той и баща ми беше карал само с летни през живота, едвам го навих да си вземе две зимни предни. Купи си две зини гуми Тигар, евтиниджос, ама нови. Вика друго е, сега задницата ми бега. Отиде и си купи още две
.Относно закона и полицаите, нека мерят грайфера. Преди години, докато пътувах с един автобус, ни хвана сняг. Шофьора спря, нямаше кураж да кара на 2-3 см сняг. Като излязохме на по цигара, с право се беше притеснил човека. Задните гуми имаха само помен от грайфер, галоши в пълната смисъл на думата. Това преди 10 години някъде, контрол никакъв.
Коментар
-
ele написа:Нормално е спирането с летни гуми. Освен това не поднася. Мисля, че не е много правилно да се представя карането с летни гуми през зимата в черни краски - все едно си *** престъпника. Освен това огледайте се да видите зимните гуми, с които са се накичили - всяка трета е стара с пукнатини, ама с грайфер!!!! - тя по-безопасна ли е? +1 за ImmortalЗимните гуми, викаш, са с пукнатини, а тези дето карат зимата с летни са ги взели чисто нови летни Мишлен, нали
Те и затова са инвестирали в по-скъпи летни
Та една лятна, напукана и нацепена по-добра ли е от една зимна, напукана и нацепена? Ама то българските форум "експерти" разбира се, че ще отрекат всички тестове, проучвания и експерименти
Нищо лично към Immortal, който в 99% от случаите говори умни приказки, нито към теб Ел, но хората са открили топлата вода отдавна.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
tomazo написа:явно не карате ски с това +1 за ImmortalFiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:tomazo написа:явно не карате ски с това +1 за Immortalфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Абе зимната гума си е зимна, преди години и аз ги говорих същите приказки как може и с летни. Може, вярно е, аз зимна гума сложих на колата си 2008 год за сефте, 6 зими все съм си карал с летни, става си, ама изисква доста повече усилия от със зимните. Откакто слязох смазан от 13 часово каране с летни гуми, а бяхме 2 коли и аз с 60 едва я удържах, другата поддържаше 80 без да се товари шофьора, после си взех зимни гуми и се родих.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Immortal написа:Шофирането в зимни условия НЕ Е за всеки.Зимните гуми не правят вълшебства, нито пък летните са опасни през зимата, ако знаеш как да караш с тях.Знам от ЛИЧЕН ОПИТ.Не ми се е случвало да не мога да тръгна отнякъде или да не мога да спра. С летни или зимни гуми.Ей от тука излязох без да превъртя гуми, без вериги, без помощ, а колега от форума (няма да го казвам кой е), чиято кола беше ПРЕД моята, си накъса веригите и едвам излезе с бутане.Не казвам, че съм големия велик шофьор, ама айде стига с тия зимни и летни гуми. Те са само 10, айде, 20% от цялата ситуация.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Forsaken написа:tomazo написа:явно не карате ски с това +1 за ImmortalVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
krasio_79bs написа:Immortal написа:Не ми се е случвало да не мога да тръгна отнякъде или да не мога да спра. С летни или зимни гуми.Ти ли бреее
Да те обадя ли на Бяло камъне как тръгна ? Вярно ,че ни питаха как сме се качили,ама оная глупост с ръчната на паркинга
И да, питаха ни "С джип ли сте?" - неее
"А как се качихте до тук?!?".
Коментар
-
E, много ясно, че който не може да кара нищо не го спасява. Въпросът е, че при равни други условия, зимата, зимната е гума е плюс пред лятната. Факт, в който виждам доста колеги са се убедили от опит, включително и аз. Даже ако не умееш да шофираш добре е задължително да си със зимни гуми.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар