svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надупчиха Ферари с кирки!!!
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Ъхъ, то и аз познавам човек с ML63 AMG дето струва колкото две "Ферари"-та, на който скоро може му надупчат ламарините - я с кирки я с .45... И не е бандит - просто е зависнал на твърде много хора. Не е нужно, човек да е бандит, за да се самозабрави и да си "купи" кола, която не може да си позволи. Днес на мейла си получих оферта за ML и GL на цени с "голяма" отстъпка... Фирмата оферираща - българска лизингова компания...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ele написа:svetkos_ написа:Защо всеки заможен човек трябва да е бандит? Пък и едва ли данъчните не са го проверили, след като си е закупил на лизинг, регистрирал, платил акциз и т.н. на Ферари. Освен това не всеки може да си позволи подобно луксозно возило. Лошото е, че завистта надделява над ценностите на един човек. Защо аз, например, няма да отида и да постъпя по този начин? Защото ми е друго възпитанието. Освен това в България всеки почти гледа в канчето на другия. Ами за да кара Ферари, ако ще и най-големият престъпник да е, значи е свършил нещо. Направил е далавера, рискувал е живота си, действал е, за да може да е "баровец". А с цъкане не става! Това моето мнение по въпроса.
Коментар
-
coolboby написа:ele написа:svetkos_ написа:Защо всеки заможен човек трябва да е бандит? Пък и едва ли данъчните не са го проверили, след като си е закупил на лизинг, регистрирал, платил акциз и т.н. на Ферари. Освен това не всеки може да си позволи подобно луксозно возило. Лошото е, че завистта надделява над ценностите на един човек. Защо аз, например, няма да отида и да постъпя по този начин? Защото ми е друго възпитанието. Освен това в България всеки почти гледа в канчето на другия. Ами за да кара Ферари, ако ще и най-големият престъпник да е, значи е свършил нещо. Направил е далавера, рискувал е живота си, действал е, за да може да е "баровец". А с цъкане не става! Това моето мнение по въпроса.Steliyan's Life!
Коментар
-
Sev написа:ама пак почнахте да съдите хората без да ги познаватемного завистлива и комплексирана нация сме си и това е... Аааа, и едно баце дето караше G500 - за нещастие ми е и роднина по съребрена линия... Хора, за 90% от темите в които пиша съм бил там и съм го правил...
Steliyan's Life!
Коментар
-
Sev написа:не говоря за теб и не е само в тази темаи не е само във форуматова го забелязвам навсякъдевсеки с хубава кола, жена, къща и.т.н е мошеник, син на някой и подобниSteliyan's Life!
Коментар
-
Sev написа:аз пък познавамкакто и хора , които могат да си ги позволятобаче просто ги е страх в това подобие на държава и карат средностатистически колиSteliyan's Life!
Коментар
-
Lane Staley написа:jenshen73 написа:Но НЯМА хора, които ЧЕСТНО да са изкарали парички и да са купили кола за 200 000 лв. НЯМА!
Коментар
-
peho написа:Lane Staley написа:jenshen73 написа:Но НЯМА хора, които ЧЕСТНО да са изкарали парички и да са купили кола за 200 000 лв. НЯМА!Така, че има такива късметлии
Но да започнеш бизнес от нулата и да го докараш до такива печалби при малкия пазар в България, си е доста трудно.Може и да има такива хора ма знам ли... Е този Киров изглежда такъв, ама никога не знаеш
Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар