Здравейте,Понеже отново ме е обзела треска за керамика, обикалям и гледам по магазините.За сега съм обиколил повечето големи магазини от рода на Бриколаж, Практикер и подобни по пътя между тях :D Та на въпросните места до сега не съм намерил плочките, които да сложа на пода.Та много често слушам за някакъв склад/магазин около гара Подуяне или там, под моста, над моста и всякакви други легенди, които чух, та искам да попитам къде се намира точно позиционирано въпросното място, от което уж почти всички големи магазини пазарували от там и имало голям избор и не по-маловажно - на нормални (ниски) цени.Омръзна ми (не мога да си го позволя) все да си харесам някоя друга плочка, а тя на по 70-100+ лв/м2Също някой ако знае други магазини с доста голям избор нека да сподели. По възможност точно обяснено къде се намират
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазин/склад за плочки/гранитогрес?
Collapse
X
-
Re: Магазин/склад за плочки/гранитогрес?
BO написа:Та много често слушам за някакъв склад/магазин около гара Подуяне или там, под моста, над моста и всякакви други легенди, които чух, та искам да попитам къде се намира точно позиционирано въпросното място....
Коментар
-
И аз, като теб обикалях немили недраги по магазини докато намеря това, което искам. В крайма сметка след обикаляне на какви ли не магазини включително и този за, който е споменал Оги (близо е до нас и го посещавах периодично) посетих няколко магазина на Симеоновско шосе. Намират се след последното кръстовище към Студ. град посока Околовръстното от дясната страна. Ако случайно нямат нещо налично ти го докарват до една, две седмици. Там намерих тъмно син матов гранитогрес, където другаде не открих. Беше испански със супер качество за 35лв/кв. Успех!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Interceramos - или нещо такова беше - на дъгата на детелината към Пловдив, след Пежо в дясно като тръгнеш да завиваш към Околовръстния!Работят и в Събота!Питай за отстъпка (на мен ми дадоха 10%).Хубавото е че имат едни и същи серии и за под и за стена (10х10) - например за кухня.F31 BMW 320d
Коментар
-
Опаааа ... болната тема ми уцелихте ... отговора на въпроса е ... ул. Опълченска бл. 53 до Про Маркет ... Защо ? Защото познайте кой е изиграл голяма роля за магазина Не е склад, но принципа на работа е, че те дават на магазина от тяхната клиентска цена и както магазина, така и склада работят на едни цени ... Аз вече не работя там, но ви пращам там, защото не са взимани всички плочки, които се видят, а са избирани по съотношение качество/цена да се събере най-доброто ... Иначе складове бол ... ама ако тръгнеш по складове ... в първия само испански 2ро качество .. във другия само Мараци ... По Околовръстното иначе има какво да се види в няколко магазина ... но като цяло те съветвам да не си губиш времето да обикаляш складоветеFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар