Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заключвайте вратите докато шофирате!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мали, мали.

Коментар

Ето ви и още една фрапантна история:Преди няколко месеца един познат си купи БМВ 320д е46. Много готино, със мултифункционален М-волан, оригинална музика и прочие. Миналата седмица отиде в чужбина за 1 седмица, връща се и какво да види. Колата си седи пред блоцка, но... е с разбита ключалка, БЕЗ ВОЛАН, без музиката от таблото и без лаисните от таблото и вратите.Колата е застрахована, но какво от това. Тъпаците от Армеец ще покрият щетите единствено и само за разбитата ключалка. Това че колата вече няма интериор въобще не ги интересува и не искат и да чуят за обезщетение.Силно се надявам, поне една част от откраднатите неща да изскочат за продажба... и лайното направила тази педерастия силно ще се моли за сръбска музика...Въпреки, че шанса според мен е супер минимален, тъй като това е по-скоро акция по поръчка. Но все пак...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

petio4528 написа:
        Язък само,че ни управляват двама висши полицаи.То положението в страната става всепо зле.
        ЕдиниО май е пожарникар и биваша изтривалка на другаря Живков
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

TAIF написа:
          petio4528 написа:
          Язък само,че ни управляват двама висши полицаи.То положението в страната става всепо зле.
          Их, брех... А сега какъв е - премиер. Избрахме го ние. А ти какъв си? Кой каквото открадне или се спъне все Бойко е виновен. Или Станишев, или, или, абе няма значение, важно е да не сме ние.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

MadHead написа:
            Чудно, ако откраднат нещо на някой по този начин а той има оръжие и го простне на пътя. Колко ли ще лежи??? Скапана държава е това...
            Държавата - това сме хората в нея. Докато хората не го проумеят - все така ще сме скапани...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
              Държавата - това сме хората в нея.
              Това говори повече от всякакви критики.
              ===============================
              // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
              ===============================

Коментар

Re: Заключвайте вратите докато шофирате!

[quote:2878ebe2cc="ls1"]http://www.dnes.bg/crime/2009/11/18/kradci-zadignaha-pari-ot-kola-v-prisystvieto-na-vodacha.80955[b:2878ebe2cc]Значителна парична сума беше открадната от кола в присъствието на шофьора в Стара Загора, съобщи полицията в града........Непосредствено преди потеглянето на лек автомобил
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

style34 написа:
                  TAIF написа:
                  petio4528 написа:
                  Их, брех... А сега какъв е - премиер. Избрахме го ние. А ти какъв си? Кой каквото открадне или се спъне все Бойко е виновен. Или Станишев, или, или, абе няма значение, важно е да не сме ние.
                  Приятелю ти май си нямаш работа и по цял ден се чудиш с кого да се заяждаш във форума. 1. Избрали са го тези, които са гласували за него/тях (Ти знаеш ли аз за кого галсувах?)2. Аз едва ли ти влиза в работата какъв съм, но ще ти кажа счетоводител3. Някъде да виждаш да обвинявам някого, че ми е виновен за нещоп.с. Премиерът може да служи само за пример с това как човек се издига непрекъснато. Не ме интересува какъв стига да живеем по-добре!!!

Коментар

TAIF написа:
                    Приятелю ти май си нямаш работа и по цял ден се чудиш с кого да се заяждаш във форума. 1. Избрали са го тези, които са гласували за него/тях (Ти знаеш ли аз за кого галсувах?)2. Аз едва ли ти влиза в работата какъв съм, но ще ти кажа счетоводител3. Някъде да виждаш да обвинявам някого, че ми е виновен за нещоп.с. Премиерът може да служи само за пример с това как човек се издига непрекъснато. Не ме интересува какъв стига да живеем по-добре!!!
                    Чак приятели не сме, поне все още :DНе търся да се заяждам с някой, но някак си смешно е - крадат от колите докато шофирате - язък, че ни управляват двам висши полицаи (твои думи). Е какво да направят? След всяка кола патрулка ли да има? Онзи ден някакъв луд застреля дете в Ямбол - пак правителството виновно. Еми някак си тъпо е за всеки ненормалник да е виновно правителството, което и да е то. Инциденти, престъпления и луди ги има навсякъде по света. Включително и такива, които държат затворени дъщерите с години и ги изнасилват редовно. 2. Прав си - не ми влиза в работата. А Премиерът - рано е да кажа какъв е, времето ще покаже, но действително се издига човека, независимо от лая на кучетата.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      TAIF написа:
                      Чак приятели не сме, поне все още :DНе търся да се заяждам с някой, но някак си смешно е - крадат от колите докато шофирате - язък, че ни управляват двам висши полицаи (твои думи). Е какво да направят? След всяка кола патрулка ли да има? Онзи ден някакъв луд застреля дете в Ямбол - пак правителството виновно. Еми някак си тъпо е за всеки ненормалник да е виновно правителството, което и да е то. Инциденти, престъпления и луди ги има навсякъде по света. Включително и такива, които държат затворени дъщерите с години и ги изнасилват редовно. 2. Прав си - не ми влиза в работата. А Премиерът - рано е да кажа какъв е, времето ще покаже, но действително се издига човека, независимо от лая на кучетата.
                      Я добре виж дали са мой думите!!! Аз съм TAIF а това са думи на колегата petio4528 А това, че не ти е работа, с какво се занимавам.... (просто мисля че а дали някой го интересува)Хайде стига глупости

Коментар

Да мои са думите,не на колегата TAIF.И наистина,премиерът трябва да е за пример на държавата,а не само да се чуди с кой да се заяжда,и да се изпъква.Всеки знае,че Боико на думи е много силен,и да ти отговоря на въпроса явно не си ми прочел предишния пост а той е,че иминно те са виновни като цяло за положението на държавата.Имам предвид полицията и хората работещи там.
                        ex. punto elx 1.2i
                        Lancia Libra 1.6

Коментар

MadHead написа:
                          Чудно, ако откраднат нещо на някой по този начин а той има оръжие и го простне на пътя. Колко ли ще лежи??? Скапана държава е това...
                          Ще разберем отговора на въпроса като свърши процеса срещу бившия полицай дето застреля в Бургас бандит скочил да го коли с нож след катастрофа.
                          Brava 1.6 ELX

Коментар

Като гледам полицаите са само да пишат актове и глоби, да пълнят хазната с парички. Маи ние шофьорите излизаме най-големите престъпници

Коментар

на задната седалка имам само едно якенце ,което вече не ми става,но за всеки случай ако закъсам нейде,да има какво да си наметна-ако го докопат-подарявам им го В багажника има малко кабели и шише с вода,да пийнат по една студена,че не са взели нищо,на предната седалка седи жената-нея ако вземат,само ядове ще берат сериозно-нямам навик да се заключвам,а служебната често тои отворена с ключове на таблото,но който краде кола с лепенки или от нея-е чиста проба идиот.Може би след всичко това,ще се замисля да щраквам централното като седна в колата,ей така за всеки случай-досега съм го правил само ако возя деца
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

petio4528 написа:
                                явно не си ми прочел предишния пост а той е,че иминно те са виновни като цяло за положението на държавата.Имам предвид полицията и хората работещи там.
                                Koлега какво е виновен един полицай, че някой като направил нарушение и му бута пари Дори и когато полицая си иска пак този който дава е виновният. В момента господата полицаи ги виждаш защото повечето са застанали да си изкарат пари. Но я си представи ситуация когато никой не дава и единственият вариант да взимат повече пари е като си вършат съвестно работата. Тогава отново ще ги виждаш, но ще знаеш, че като те хване ще си получиш наказанието и ще се замислиш занапред. Според мен те не са виновни, ние сме виновни, че даваме.

Коментар

Working...
                                X