Мали, мали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заключвайте вратите докато шофирате!
Collapse
X
-
Ето ви и още една фрапантна история:Преди няколко месеца един познат си купи БМВ 320д е46. Много готино, със мултифункционален М-волан, оригинална музика и прочие. Миналата седмица отиде в чужбина за 1 седмица, връща се и какво да види. Колата си седи пред блоцка, но... е с разбита ключалка, БЕЗ ВОЛАН, без музиката от таблото и без лаисните от таблото и вратите.Колата е застрахована, но какво от това. Тъпаците от Армеец ще покрият щетите единствено и само за разбитата ключалка. Това че колата вече няма интериор въобще не ги интересува и не искат и да чуят за обезщетение.Силно се надявам, поне една част от откраднатите неща да изскочат за продажба... и лайното направила тази педерастия силно ще се моли за сръбска музика...Въпреки, че шанса според мен е супер минимален, тъй като това е по-скоро акция по поръчка. Но все пак...
Коментар
-
TAIF написа:petio4528 написа:Язък само,че ни управляват двама висши полицаи.То положението в страната става всепо зле.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
MadHead написа:Чудно, ако откраднат нещо на някой по този начин а той има оръжие и го простне на пътя. Колко ли ще лежи??? Скапана държава е това...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Заключвайте вратите докато шофирате!
[quote:2878ebe2cc="ls1"]http://www.dnes.bg/crime/2009/11/18/kradci-zadignaha-pari-ot-kola-v-prisystvieto-na-vodacha.80955[b:2878ebe2cc]Значителна парична сума беше открадната от кола в присъствието на шофьора в Стара Загора, съобщи полицията в града........Непосредствено преди потеглянето на лек автомобилFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
style34 написа:TAIF написа:petio4528 написа:Язък само,че ни управляват двама висши полицаи.То положението в страната става всепо зле.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
TAIF написа:Приятелю ти май си нямаш работа и по цял ден се чудиш с кого да се заяждаш във форума. 1. Избрали са го тези, които са гласували за него/тях (Ти знаеш ли аз за кого галсувах?)2. Аз едва ли ти влиза в работата какъв съм, но ще ти кажа счетоводител3. Някъде да виждаш да обвинявам някого, че ми е виновен за нещоп.с. Премиерът може да служи само за пример с това как човек се издига непрекъснато. Не ме интересува какъв стига да живеем по-добре!!!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:TAIF написа:Приятелю ти май си нямаш работа и по цял ден се чудиш с кого да се заяждаш във форума. 1. Избрали са го тези, които са гласували за него/тях (Ти знаеш ли аз за кого галсувах?)2. Аз едва ли ти влиза в работата какъв съм, но ще ти кажа счетоводител3. Някъде да виждаш да обвинявам някого, че ми е виновен за нещоп.с. Премиерът може да служи само за пример с това как човек се издига непрекъснато. Не ме интересува какъв стига да живеем по-добре!!!FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Да мои са думите,не на колегата TAIF.И наистина,премиерът трябва да е за пример на държавата,а не само да се чуди с кой да се заяжда,и да се изпъква.Всеки знае,че Боико на думи е много силен,и да ти отговоря на въпроса явно не си ми прочел предишния пост а той е,че иминно те са виновни като цяло за положението на държавата.Имам предвид полицията и хората работещи там.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
MadHead написа:Чудно, ако откраднат нещо на някой по този начин а той има оръжие и го простне на пътя. Колко ли ще лежи??? Скапана държава е това...Brava 1.6 ELX
Коментар
-
на задната седалка имам само едно якенце ,което вече не ми става,но за всеки случай ако закъсам нейде,да има какво да си наметна-ако го докопат-подарявам им го В багажника има малко кабели и шише с вода,да пийнат по една студена,че не са взели нищо,на предната седалка седи жената-нея ако вземат,само ядове ще берат сериозно-нямам навик да се заключвам,а служебната често тои отворена с ключове на таблото,но който краде кола с лепенки или от нея-е чиста проба идиот.Може би след всичко това,ще се замисля да щраквам централното като седна в колата,ей така за всеки случай-досега съм го правил само ако возя децаex.Мареа ТД100
Коментар
-
petio4528 написа:явно не си ми прочел предишния пост а той е,че иминно те са виновни като цяло за положението на държавата.Имам предвид полицията и хората работещи там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар