Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заключвайте вратите докато шофирате!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заключвайте вратите докато шофирате!

http://www.dnes.bg/crime/2009/11/18/...-vodacha.80955[b:cd58c8d030]Значителна парична сума беше открадната от кола в присъствието на шофьора в Стара Загора, съобщи полицията в града........Непосредствено преди потеглянето на лек автомобил

Преди малко слушах по радиото, че за пръв път от няколко години насам, има сериозно увеличение на джебчийски и въоръжени кражби.Кризата се отразява...Заключвайте се.

Коментар

Аз нямах този навик при Мареата,но Алфата се заключва автоматично,откакто я карам се заключвам и в Мареата.Абе от каквото не очакваш оттова ще те одерат.Имаше един период в който крадяха предните регистрационни табели на автомобилите(Нали са без капси) и вързани с ластик зареждат догоре на някоя от Бензиностанциите и изчезват.
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

в Бургас наскоро чух за следната кражба:жена спира с колата си на светофар - вътре е само тя. отварят задната врата и й взимат чантата от задната седалка.и.... и офейкват.номера е следния - ако тръгнеш да ги гониш имало втори, който се качва в колата ти и се разделяш и с колата и с чантата!!!п.п. - ето за това съм си купил двуратка - да не ми крадат работите от задната врата
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ба*ти, тъкмо щях да пиша, че в СтЗ това още не е на мода, а то ......
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Язък само,че ни управляват двама висши полицаи.То положението в страната става всепо зле.
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

На мой колега брат сутринта в люлин спрял пред нонстоп да си вземе кафе и цигари и докато се обърне колата му я няма. Някакъв наркоман я отнесъл за 100 лева и после .....После откупи искаха, но успяха да намерят колата преди да дават откупа съвсем случайно на някаква спирка след 1 седмица почти.Заключвайте докато карате и дори когато сте на 2 крачки. Не се знае кой Ви е набелязал....!
              Skoda AMfabia 1.2 12v
              exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

За съжаление кризата се отрази и кражбите зачестяват. За щастие имам навика да заключвам, защото фиата трака по-малко при заключена врата Няма обаче гаранция, че крадците няма да станат нагли и да започнат да разбиват прозорци по светофарите. petio4528: какво като ни управляват 2-ма висши полицаи, крадци винаги ще има, по-важно е ние да се пазим от такива до колкото можем - напр. да заключваме, да не слизаме да си вземем кафенце и да оставил колата запалена или ключовете в нея.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ами нали затова ходим да гласуваме на всеки 4 години.С мисълта,че трябва да започнат да се оправят нещата.А това за самосъхранението,незнам до кога ще върши работа,защото крадците стават все по нагли.Взехме да слагаме решетки на прозорците,желязни врати,аларми и какви ли не работи,но и това не ги спира.Накрая трябва да стане военно положение и може да се оправят работите.Но пък и нашата армия сега не е в много цветущо положение.90 процента от всички обири са дело на гадни наркоманчета,на които съм сигурен,че им имат досиетата в полицията,но нищо не се прави.
                  ex. punto elx 1.2i
                  Lancia Libra 1.6

Коментар

Да не забравяме да заключим и багажника. На светофар в задръстването отварят багажника (най-често хлапета със скутер) и каквото намерят там го задигат.

Коментар

Най-тъпото е, че в случай на самозащита - познайте кой ще е виновен.
                      Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                      -------------------------------------------------------------

Коментар

Абе аз да го докопам, па после ще обмисляме ситуацията.

Коментар

Моята се заключва сама. Ако сега я откраднат - първо застрахователя няма да ги остави намира...и второ...ще ми направят услуга :D, ако първите не ги намерят.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

лелее леле докъде се стигна в тази наша мила родина!
                            Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

Чудно, ако откраднат нещо на някой по този начин а той има оръжие и го простне на пътя. Колко ли ще лежи??? Скапана държава е това...
                              Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
                              Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
                              FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000