Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Да се напудриш зад волана"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това с гримирането нищо не е... По "Риалити" гледах, как американците бяха заснели една шофьорка да си сменя сутиена в движение...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

На магистралните задръствания в Лос Анджелис може да видиш какво ли не. Лично аз съм засичал поне няколко мадами да се гримират зад волана. А ние мъжете се радваме да гледаме такава красота безплатно.Просто в природата на жената е да се разкрасява и държи на вида си. А мъжете май повече държим да си мерим ...

Коментар

Stilo написа:
        А мъжете май повече държим да си мерим ...
        .... Па добре, че не го правите в движение! ... и кво толкова се чудите?!? ... кви неща още правят хората в движение.., на пътя.., дет наистина разсейват яко! ... чувала съм разни историйки... Аз не че се гримирам в колата де.., ма то за мен не важи туй питанье, щот на мене тва ми е "чужд" елемент по принцип, та кво остава в колата!?! .., таа.., тотал: що да не си мацне малко червило... на светофара?!? - отнема не повече от половин минутка, колкото и гУуууееееми джуки да са! ... па ако светне светефара, и некой изотзадзе да я натресе.., шси начерви носа :D.., освен другите неприятности... Не че съм противник на гримосването на светофара, ама предвид лошата слава на жените, като шофьори... некси... си мисля, че е по-добре тва да става "оффлайн".., т.е... преди да излезли от къщи... постскриптум: ба* ти противоречивия пост написах?!? ... ма стоте ми гледни точки... не могат да преборят.., макар че като цяло има превез на едната над другите - разум!!!
        FIAT PUNTO 6 SPEED
        FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

Абе за жените не знам ама се чудя дали е правилно когато пия кафе и ям кроасани в колата?
          The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Working...
          X