Във Великобритания полицейска камера засне как изобретателна дама се гримира зад волана, докато кара колата си. Специфичното шофиране беше документирано от органите на реда на опасен път. Дона Мадок /22 год./ решила да не губи излишно време за разкрасяването си и сметнала, че може да се гримира, докато управлява автомобила си. Гримовете са й под ръка на седалката до нея, а в колата, разбира се, има огледало. Младата жена била дотолкова уверена в себе си, че в един момент била засечена от полицейската камера как с едната си ръка държи пудриерата, а с другата четчицата, докато колата се носела по шосето без управление. От местната полиция изтъкнаха, че тъкмо този път в Северен Уелс е един от най-опасните в областта. Майсторката зад волана беше глобена с 200 лири стерлинги, което е около 600 лева, и й бяха отнети 6 контролни точки. Източник: bTV
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Да се напудриш зад волана"
Collapse
X
-
И тука съм засичал колежки да се гримират или начервяват по светофарите. Светва зеленото а те вместо да карат - продължават с гримирането.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
скоро моя приятелка гордо ми показа как овладяла техниката да крепи волана с колене, докато се пудри пред огледалцето - за да спестяла време то няма нищо смешно де, защото ако мога да пресметна колко неврони съм загубил по пътищата, срещайки такива майсторки...напълно се оправдават статистиките, че умираме по-рано от жените...защо ли Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
blondy_driver
Аз пък се гримирам редовно по светофарите Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Срам не срам някакси навик стана....
Коментар
-
Mitko написа:Blondy е много шофьор. Ако 80% от жените караха като нея въобще нямаше да има проблеми с движението.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
аз не мога да ги разбера тия хора как не ги е страх...???но имаме право да протестираме, защото заради майсторското управление без ръце или с колена на автомобил който не е пригоден за шофьор който не може да си мърда ръцете, се случват много произшествия и потърпевшите са обикновено невинните хорица които си карат с 2 ръце, 2 крака и пълното съзнание че упражняват една от най-сложните човешки дейности...!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
когато шофирането е удоволсвие и го правиш с кеф и сърце и чувстваш колата ,тогава си най -безопасния на пътя .тия дето държат волана с 2 ръце на 2 и 10 закопчали са се с колана ,та не могат да мръднат и са заковали километража на 35 км/ч ,защото е най-безопасно и най-икономично ,те са най опасни !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:когато шофирането е удоволсвие и го правиш с кеф и сърце и чувстваш колата ,тогава си най -безопасния на пътя .тия дето държат волана с 2 ръце на 2 и 10 закопчали са се с колана ,та не могат да мръднат и са заковали километража на 35 км/ч ,защото е най-безопасно и най-икономично ,те са най опасни !!!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
е да де точно от това изпреварване идват проблемите ,защото тях по 5 коли накуп искат да ги изпреварят .най -се ядосвам когато завали дъжд и какви здръствания стават ,именно заради несигурни шофьори и коли в неизправно състояние ....напоследък е модерно някой закъсал по средата на шосето ,цъкнал си аварийките седи и чакафиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:е да де точно от това изпреварване идват проблемите ,защото тях по 5 коли накуп искат да ги изпреварят .най -се ядосвам когато завали дъжд и какви здръствания стават ,именно заради несигурни шофьори и коли в неизправно състояние ....напоследък е модерно някой закъсал по средата на шосето ,цъкнал си аварийките седи и чакаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар