Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Да се напудриш зад волана"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Да се напудриш зад волана"

Във Великобритания полицейска камера засне как изобретателна дама се гримира зад волана, докато кара колата си. Специфичното шофиране беше документирано от органите на реда на опасен път. Дона Мадок /22 год./ решила да не губи излишно време за разкрасяването си и сметнала, че може да се гримира, докато управлява автомобила си. Гримовете са й под ръка на седалката до нея, а в колата, разбира се, има огледало. Младата жена била дотолкова уверена в себе си, че в един момент била засечена от полицейската камера как с едната си ръка държи пудриерата, а с другата четчицата, докато колата се носела по шосето без управление. От местната полиция изтъкнаха, че тъкмо този път в Северен Уелс е един от най-опасните в областта. Майсторката зад волана беше глобена с 200 лири стерлинги, което е около 600 лева, и й бяха отнети 6 контролни точки. Източник: bTV
    Frontera Sport, X20SE март 1998

И тука съм засичал колежки да се гримират или начервяват по светофарите. Светва зеленото а те вместо да карат - продължават с гримирането.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

E не им е лесно де...
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Ако тези дами имаха малко акъл щяха да се сетят че при евентуална катастрофа,така ще се разкрасят че никой няма да ги познае после
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

zgabrovski написа:
          И тука съм засичал колежки да се гримират или начервяват по светофарите. Светва зеленото а те вместо да карат - продължават с гримирането.
          Ами те милите, като видят червеното на светофара и тогава се сещат, че не са се червисали!

Коментар

Аз лично никога не бих се гримирала в колата но ми се случва често да се заззяпам в огледалцето за обратно виждане
            Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно!

Коментар

скоро моя приятелка гордо ми показа как овладяла техниката да крепи волана с колене, докато се пудри пред огледалцето - за да спестяла време то няма нищо смешно де, защото ако мога да пресметна колко неврони съм загубил по пътищата, срещайки такива майсторки...напълно се оправдават статистиките, че умираме по-рано от жените...защо ли Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Аз пък се гримирам редовно по светофарите Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Срам не срам някакси навик стана....

Коментар

Много смешно Блонди то заради такива като теб и други красавици и красавци като светне зелено и минат 3 коли и после защо има задръствания . Не се засягаи , но е така
                  Слагайте си коланите

Коментар

Mitko написа:
                    Blondy е много шофьор. Ако 80% от жените караха като нея въобще нямаше да има проблеми с движението.
                    Факт е, че преди време в Банкя се ориентира много по-добре от група шофьори - мъже! :PА сериозно погледнато наистина не е добре отклоняването на внимание по време на шофиране (на светофарите е друго)! Няма да забравя един кадър от документален филм за американската пътна полиция... бяха снимали един черен американец, който докато си кара си свиреше на тромпет в колата! Дори зазяпването в касетофона за повече от секунда-две за мен е недопустимо при шофиране.

Коментар

аз не мога да ги разбера тия хора как не ги е страх...???но имаме право да протестираме, защото заради майсторското управление без ръце или с колена на автомобил който не е пригоден за шофьор който не може да си мърда ръцете, се случват много произшествия и потърпевшите са обикновено невинните хорица които си карат с 2 ръце, 2 крака и пълното съзнание че упражняват една от най-сложните човешки дейности...!
                      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

когато шофирането е удоволсвие и го правиш с кеф и сърце и чувстваш колата ,тогава си най -безопасния на пътя .тия дето държат волана с 2 ръце на 2 и 10 закопчали са се с колана ,та не могат да мръднат и са заковали километража на 35 км/ч ,защото е най-безопасно и най-икономично ,те са най опасни !!!
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                          когато шофирането е удоволсвие и го правиш с кеф и сърце и чувстваш колата ,тогава си най -безопасния на пътя .тия дето държат волана с 2 ръце на 2 и 10 закопчали са се с колана ,та не могат да мръднат и са заковали километража на 35 км/ч ,защото е най-безопасно и най-икономично ,те са най опасни !!!
                          E... това е другата крайност. И те са опасни, но цитираните по-горе са по! Най-малкото, защото карат със съзнанието, че всичко е наред. А тези за, които ти спомена ги е страх и карайки едвам едвам поне може лесно да ги изпревариш

Коментар

е да де точно от това изпреварване идват проблемите ,защото тях по 5 коли накуп искат да ги изпреварят .най -се ядосвам когато завали дъжд и какви здръствания стават ,именно заради несигурни шофьори и коли в неизправно състояние ....напоследък е модерно някой закъсал по средата на шосето ,цъкнал си аварийките седи и чака
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                              е да де точно от това изпреварване идват проблемите ,защото тях по 5 коли накуп искат да ги изпреварят .най -се ядосвам когато завали дъжд и какви здръствания стават ,именно заради несигурни шофьори и коли в неизправно състояние ....напоследък е модерно някой закъсал по средата на шосето ,цъкнал си аварийките седи и чака
                              И това не е, кой знае, какъв проблем. Все пак помисли, че на много хора са им умрели и малкото коне, които са имали под капака Много по опасни са тези, които карат с летни гуми зимата, или с галошки! Като падне малко сняг ги гледам, как въртят гуми докато трягнат, пък си представям, ако трябва да се спре по-рязко, какво става... Но... много се отклонихме от темата

Коментар

Working...
                              X