Днес докато карах по магистралата,посока Пловдив, забелязах че на места са сложили табели с предупреждение за камери по пътя. Та някой запознат ли е дали има такива камери, или това е просто за сплашване на шофъорите. Гледах и никъде не забелязах да има камери, ако някой знае къде са да каже, да не останем после неприятно изненадани. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видеоконтрол по магистралата
Collapse
X
-
Видеоконтрол по магистралата
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZoЕтикети: –
-
Точно на отбивката за Пазарджик ги има, а и някъде на други места ги мярнах.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Valiosport написа:Не ми се вярва да има камери ... Ако има камери кой луд ще сложи табели да предупреди, че има А на тунелите на Витиня си минавам с 100 км/ч, а там ограничението е 80км/ч и нито актове са ми идвали нито нищоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Valiosport написа:Не ми се вярва да има камери ... Ако има камери кой луд ще сложи табели да предупреди, че има А на тунелите на Витиня си минавам с 100 км/ч, а там ограничението е 80км/ч и нито актове са ми идвали нито нищоТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:Не ми се вярва да има камери ... Ако има камери кой луд ще сложи табели да предупреди, че има А на тунелите на Витиня си минавам с 100 км/ч, а там ограничението е 80км/ч и нито актове са ми идвали нито нищоNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
BolgAryan написа:Малко офтопик. Само на мен ли ми се струва превода на английски на табелата доста идиотски?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар