Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видеоконтрол по магистралата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Видеоконтрол по магистралата

Днес докато карах по магистралата,посока Пловдив, забелязах че на места са сложили табели с предупреждение за камери по пътя. Та някой запознат ли е дали има такива камери, или това е просто за сплашване на шофъорите. Гледах и никъде не забелязах да има камери, ако някой знае къде са да каже, да не останем после неприятно изненадани. :D
    Прикачени файлове
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Лятото ги видях тези камери като пътувах към морето. Приличат на елетрически табла и имат прозорчета. Къде точно си ги видял тези табели?
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Точно на отбивката за Пазарджик ги има, а и някъде на други места ги мярнах.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Не е задължително контролът да се осъществява само със стационарни камери!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

На моста над магистралата до Ихтиман, където е комплеска с бензиностанция и т.н. се следи с камери в двете посоки.

Коментар

Витиня- преди входа на всеки тунел посока София- Враца, както и на някой от тунелите има малко преди изхода на тунела. Шофирайте по правилата и няма да има проблем с камерките

Коментар

Казаха ми,че камери има и на Хепи (ШЕЛ) Пловдив.
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
                Казаха ми,че камери има и на Хепи (ШЕЛ) Пловдив.
                Има или там и/или на Пазарджик.

Коментар

Не ми се вярва да има камери ... Ако има камери кой луд ще сложи табели да предупреди, че има А на тунелите на Витиня си минавам с 100 км/ч, а там ограничението е 80км/ч и нито актове са ми идвали нито нищо
                  Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                    Не ми се вярва да има камери ... Ако има камери кой луд ще сложи табели да предупреди, че има А на тунелите на Витиня си минавам с 100 км/ч, а там ограничението е 80км/ч и нито актове са ми идвали нито нищо
                    За съжаление идват, както всичко друго в България, със закъснение около 6 месеца
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                      Valiosport написа:
                      За съжаление идват, както всичко друго в България, със закъснение около 6 месеца
                      На тебе след 6 месеца ли ти дойде акта
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
                        Точно тук е уловката! А това, че ти минаваш с толкова, не означава, че всеки трябва да минава или да не спазва закона. Всичко е въпрос на индивидуалност. Но според мен точно тези табели са сложени наистина с предупреждение. А не като тези РАДАР. Някъде из форума колега беше пуснал тема за подобни камери на магистралата. Някой ги беше боядисал дори. А може да се бъркам, но някъде четох/гледах подобно нещо :D.
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Малко офтопик. Само на мен ли ми се струва превода на английски на табелата доста идиотски?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                            Малко офтопик. Само на мен ли ми се струва превода на английски на табелата доста идиотски?
                            Издребняваш. "Трафика управлява видео контрол"
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

BolgAryan написа:
                              Според теб как трябва да е?
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X